Dinamo - Gaz Metan 2-1. Paul Anton e deranjat: „Eu n-am primit bani, precum colegii mei”

1 lună in urmă 10

LIGA 1  ·  DINAMO - GAZ METAN 2-1

Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) a declarat la finalul victoriei cu Gaz Metan (2-1) că nu a primit nicio sumă de bani în ziua meciului cu medieșenii, spre deosebire de majoritatea colegilor lui. +23 FOTO

Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) a declarat la finalul victoriei cu Gaz Metan (2-1) că nu a primit nicio sumă de bani în ziua meciului cu medieșenii, spre deosebire de majoritatea colegilor lui.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021, 23:17 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 23:31

Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) a declarat la finalul victoriei cu Gaz Metan (2-1) că nu a primit nicio sumă de bani în ziua meciului cu medieșenii, spre deosebire de majoritatea colegilor lui.

Toate detaliile despre Dinamo - Gaz Metan 2-1, AICIProgramul + rezultatele rundei #19 din Liga 1

Paul Anton a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albilor, dar nu a privit cu ochi buni faptul că doar unii fotbaliști au încasat miercuri din salariile restante. Este vorba de o sumă din drepturile TV, care s-a împărțit fotbaliștilor care au fost de acord cu diminuarea contractelor.

Paul Anton, după Dinamo - Gaz Metan 2-1: „Nu știu cine a împărțit banii”

Știți bine povestea, miercuri, niște băieți din echipă au luat niște bani din drepturile TV. Nu eu răspund de ce doar unii au luat. Eu nu am luat! Nu mai contează, nu mai vorbesc. Cât am contract, îmi fac treaba. Nu știu cine a hotărât cum se împart banii. A fost zi de meci, nu m-am implicat în discuții ce nu țin de fotbal", a declarat Anton.

„Băieții au primit o parte din bani, mulți dintre ei, nu toți. Urmează și ceilalți. Ușor, ușor se îndreaptă lucrurile și la noi. Banii sunt de la DDB, de la sponsori, parteneri, nu de la spanioli”
Mario Nicolae, manager Dinamo

Clasament Liga 1

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Gaz Metan 2-1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Greșeală mare de arbitraj în Dinamo - Gaz Metan! Ion Crăciunescu: „Golul trebuia anulat!”Dennis Man la Parma, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 » Spulberă recordul actual!

Petre Roman a recunoscut că a curtat-o pe Zoe Ceaușescu. Gestul Elenei Ceaușescu când a aflat

Libertatea

Playtech: Ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Este tulburător ce a făcut nepotul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă