Dinamo forțează transferul unui atacant: „Este singurul care ne poate ajuta!” Cum poate scăpa Jerry Gane de dezastrul din atac

1 lună in urmă 1

Dinamo forțează transferul lui Yazalde, pentru a scăpa de problemele din atac. Adam Nemec s-a accidentat cu Sepsi și ar putea lipsi încă o lună de zile. Cum Magaye Gueye și Jonathan Morsay nu au dat randamentul așteptat, roș-albii așteaptă întăriri.

Dinamo a pierdut cu 2-0 cu Astra Giurgiu, în ultimul meci jucat în Liga 1, în care Paul Anton și compania au avut o statistică de coșmar. Jucătorii lui Jerry Gane au încheiat meciul fără niciun șut pe spațiul porții.

Următoarea partidă a lui Dinamo va fi cu Viitorul, meci care se anunță crucial pentru ambele echipe, în încercarea de a prinde pe ultima sută de metri calificarea în play-off.

Dinamo forțează transferul unui atacant: „Este singurul care ne poate ajuta!” Cum poate scăpa Jerry Gane de dezastrul din atac

Dinamo are patru meciuri la rând fără gol marcat, iar problemele din atacul echipei lui Jerry Gane au devenit cronice. Cu Adam Nemec așteptat la echipă abia peste o lună și cu Magaye Gueye și Jonathan Morsay fără priză la gol, Dinamo forțează aducerea lui Yazalde.

Mario Nicolae spune că fostul atacant al celor de la Najran este singurul care ar putea ajuta echipa:

„Avem probleme în atac. Este un post deficitar pentru noi și referitor la transferuri doar Yazalde ar putea să vină. Cunoaște bine campionatul României, este pregătit din punct de vedere fizic, sper că putem să ajungem la un numitor comun.

Nu putem transfera jucători care au nevoie de timp de adaptare, de pregătire, pentru că avem nevoie acum de soluții. Mi-aș dori să îl putem lua, este singurul jucător care ne-ar putea ajuta acum”, a declarat Marius Niculae pentru Fanatik.

Răzvan Burleanu, vești extraordinare pentru Dinamo!

Dinamo are emoții mari în privința obținerii licenței pentru sezonul viitor al Ligii 1, dar Răzvan Burleanu le dă vești foarte bune „câinilor”. Cluburile își pot achita datoriile până la finalul lunii iunie, după cum a anunțat președintele FRF.

Răzvan Burleanu susține că și UEFA a intervenit pentru prelungirea perioadei în care pot fi achitate datoriile, probabil și pe fondul pandemiei de coronavirus. Datoriile cluburilor pot fi doar către angajați, asigurări sociale și autorități fiscale.

Yazalde (32 de ani) este liber de contract după despărțirea de Najran, din Arabia Saudită. Portughezul are state vechi în Liga 1, unde a jucat pentru Astra Giurgiu (septembrie 2013 – iunie 2014), Gaz Meten Mediaș (septembrie 2018 – iulie 2019) și Hermannstadt (iulie 2019 – octombrie 2020).

Dinamo – Viitorul Constanța este programat pentru vineri, 26 februarie, de la 20:30, și va ăutea fi urmărit în format Live Video Online pe ProSport.ro.

The post Dinamo forțează transferul unui atacant: „Este singurul care ne poate ajuta!” Cum poate scăpa Jerry Gane de dezastrul din atac appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă