Dinamo, foarte aproape de obținerea licenței! De câți bani mai au nevoie "câinii" + Dănciulescu, lăsat la urmă

2 luni in urmă 3

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Cu două zile înainte de data limită, suporterii-acționari ai lui Dinamo mai au doar o sumă mică de achitat. Aceștia au plătit, în perioada recentă, restanțe către mai mulți jucători care și-au reziliat contractul, obținând fonduri și în urma partidei amicale cu Dinamo Kiev, câștigată de formația lui Mircea Lucescu, scor 3-0.

Dinamo, foarte aproape de obținerea licenței! De câți bani mai au nevoie "câinii" + Dănciulescu, lăsat la urmă

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a explicat ce datorii mai are achitat Dinamo până pe 31 martie și s-a arătat încrezător în privința șanselor echipei din "Ștefan cel Mare" de a obține licența.

Dacă va obține licența UEFA, Dinamo va avea posibilitatea de a evolua în cupele europene, condiția fiind câștigarea Cupei României, unde este calificată în semifinale.

"La Dinamo, litigiile avute cu jucătorii sunt, în mare parte, rezolvate. Aici vorbim de licențiere. Majoritatea datoriilor până în luna decembrie au fost achitate. Mai sunt, chiar vorbeam cu Ionel Dănciulescu, și el are de luat banii până în luna decembrie. N-a făcut niciun demers, așteaptă, speră să-i intre și lui banii, pentru că așa e normal.

Mai sunt câțiva antrenorii de pe la copii și juniori, însă jucătorii de la prima echipă, majoritatea de la echipa a doua și cei din staff-ul tehnic și-au primit restanțele, inclusiv pe decembrie. Probabil mai sunt niște datorii către fisc, către furnizori, mai sunt și alții care au fost în staff-ul echipei, i-au dat în judecată și au câștigat. Cred că se va rezolva. Mai au puțin pentru licențierea de cupe europene. Pe 31 martie e ultima zi, mai sunt două zile", a spus Hulubei, la emisiunea Liga Digi Sport.

50.000 de euro a achitat Dinamo către Isma Lopez, fundașul plecat la Racing Santander.95.000 de euro a fost suma restantă plătită de suporterii acționari lui Borja Valle

VIDEO Emilian Hulubei, despre încercarea lui Dinamo de a obține licența

Etichete: dinamo , pch , licenta dinamo , emilian hulubei , ddb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă