Dinamo - FC Argeș: Cine vine-n „Groapă”... cu trei puncte pleacă? Trei PONTURI pentru meciul din Ștefan cel Mare

1 lună in urmă 10

În startul sezonului, Dinamo, FC Argeș și Astra se luptau în subsolul clasamentului și își mai pasau ultima poziție din Liga 1. Acum, FC Argeș și Astra au ajuns să se lupte, cu șanse reale, pentru un loc de playoff, în timp ce „câinii” au rămas în zona retrogradării cu patru etape înainte de finalul sezonului regular. Dinamo are doar trei victorii pe teren propriu în acest sezon, la care se mai adaugă trei remize și șase înfrângeri în Ștefan cel Mare! Cu doar 13 puncte strânse, Dinamo e a patra cea mai slabă echipă în clasamentul jocurilor de acasă!

Chiar dacă se află într-o situație dramatică, Dinamo e văzută cu prima șansă de casele de pariuri în meciul cu FC Argeș, asta deși piteștenii sunt una dintre cele mai în formă echipe în acest final de sezon.

6etape consecutive fără victorie are Dinamo în acest moment

În meciul tur, Dinamo s-a impus cu 1-0, dar FC Argeș s-a reinventat în a doua parte a sezonului și va pune probleme serioase în Ștefan cel Mare. Echipa lui Gane, care ar putea fi la ultimul său meci pe banca dinamoviștilor, o primește pe FC Argeș după egalul de la Voluntari, 1-1, când n-a reușit să câștige deși a avut om în plus o bună bucată din meci.

Dincolo, FC Argeș și-a revenit rapid după eșecul cu CFR Cluj (0-5) și a câștigat cu 2-1 meciul de la Pitești cu Poli Iași, scor 2-1.

TREI PONTURI PENTRU DINAMO - FC ARGEȘ:

Sub 2,5 goluri - cotă 1,52 la SuperbetPSF X - cotă 1,67 la FortunaPeste 7,5 cornere - cotă 1,50 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Botoșani - Sepsi: O nouă remiză în drumul spre playoff? Două PONTURI pentru un meci cu pretenții europene

Cu ce se ocupă în Anglia Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Serviciile sale nu sunt deloc ieftine

Libertatea

Playtech: Silvia Chifiriuc trece prin clipe cumplite. L-a găsit MORT în casă. Detalii de ultimă oră
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă