Dinamo face al 8-lea transfer al verii. Cum va arăta noua echipă a lui Dario Bonetti. Urmează derby-ul cu FCSB

1 lună in urmă 20

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

  • Derby-ul FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro

Cătălin Țîră, al 8-lea transfer al lui Dinamo

În ultimele zile, gruparea din Ștefan cel Mare a reușit transferurile jucătorilor Gabriel Torje, Răzvan Popa, Constantin Nica, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei, Plamen Iliev și Cătălin Itu, iar Cătălin Țîră va fi cea de-a 8-a achiziție a verii.

Atacantul de 27 de ani este liber de contract și se antrenează cu Dinamo din luna august. După ce au ratat împrumutul vârfului italian Pietro Iemmello, ce la Frosinone, "câinii" au decis să-l legitimeze pe Cătălin Țîră, jucător crescut în academia lui Dinamo, care a evoluat ultima dată pentru Suduva, în Lituania.

  • Cum o să arate noua echipă a lui Bonetti: Iliev - Nica, R. Popa, R. Grigore, St. Filip - C. Matei, Răuță, Itu - Torje, Ivanovski, Sorescu

Șapte transferuri perfectate de Dinamo

La Dinamo, schimbările din lot sunt și mai numeroase. Formația din ”Ștefan cel Mare” nu a putut efectua transferuri până la finalul lunii august, din cauza interdicției primite de la FIFA în contul datoriilor către foștii jucători, dar, din momentul în care embargoul a fost ridicat, lucrurile s-au mișcat rapid.

Dinamo a reușit să-i aducă în decurs de câteva zile pe Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski și Cătălin Itu, care vor aduce plusul, atât numeric, capiitol la care echipa lui Dario Bonetti a suferit vizibil în acest debut de sezon, cât și valoric.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Jucătorii aduși în ultima săptămână de Dinamo vin după perioade în care au jucat mai puțin, însă mulți dintre ei au șanse să fie titularizați încă din derby, din cauza problemelor de efectiv.

Etichete: transferuri dinamo , jucatori dinamo , catalin tira
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă