DINAMO. EXCLUSIV Pablo Cortacero, măsură clară la Dinamo: urmează „copiii” lui Giovanni Becali

2 months ago 2

Salarii de 15, 20, 30 de mii chiar la Dinamo! Nou-sosiții în „Groapă" au niște lefuri, pe hârtie, ce le sfidează pur și simplu pe cele ale tinerilor crescuți în Ștefan cel Mare. Unii dintre puștii academiei, câștigători de trofee la juniori, nu iau într-un sezon întreg cât iau în câteva săptămâni fotbaliștii aduși de Cortacero și compania. Cum are și funcția, neoficială, de manager al lui Dinamo, Cosmin Contra s-a implicat și pentru a crește remunerațiile românilor, fiindcă s-a creat o diferență uriașă în cadrul echipei.

„Păi, fă-le și lor la fel!"

După Sorescu (6.000 de euro/lună) și Măgureanu (2.500 de euro/lună), se vor mări în viitorul apropiat lefurile lui Ricardo Grigore, Moldoveanu, Bani, Mihaiu, Valentin Borcea, Ehmann și alți fotbaliști ce cochetează cu prima echipă. 

Primul la coadă este Rici: a fost căpitan la juniori, campion, a purtat banderola și la echipa mare, Contra l-a readus în primul "11". I se va dubla salariul care acum e de 2.500 de euro pe lună. Deunăzi Ioan Becali și Dragoș Sârbu, reprezentantul său legal, s-au întâlnit cu Contra, cu Rufo Collado și cu doi reprezentanți iberici ai clubului pentru a discuta despre mărirea salariilor.

Sper să le facă niște salarii decente jucătorilor mei. Nu se poate ca unii să joace pe 30.000 de euro, iar alții pe câteva zeci de milioane de lei vechi. Sunt copii care joacă la prima echipă, precum Ricardo Grigore, Moldoveanu, Mihaiu, care nu pot rămâne cu 2.500 de euro. Să-i mărească și lui Ricardo cum i-au mărit lui Sorescu. Fă-le și ăstora 4-5 mii. Am vorbit cu spaniolii, au înțeles", a spus Becali la DigiSport. 

57 de meciuria strâns Grigore pentru Dinamo, la 21 de ani, marcând 5 goluri și oferind 4 assist-uri

Juniorii lui Dinamo au fost trecuți mereu la coadă, la «și alții», de către șefii clubului. De aceea a ajuns echipa unde a ajuns. Bani sau Grigore stau pe salarii derizorii, alți copii pe câteva sute de euro. Vă vine să credeți că Valentin Borcea, un mare talent, câștiga până mai ieri 400 de lei pe lună?!
- Gabriel Răduță, ex-manager Academia Dinamo

De unul au scăpat

Mihai Popescu a fost transferat ieri definitiv la Heart of Midlothian, după ce Cosmin Contra îl retrogradase la echipa secundă. Cătălin Straton urmează să-și închidă situația cu Dinamo, după ce ieri s-a întâlnit degeaba cu oficialii clubului. Actualii jucători îi regretă pe cei plecați. 

Din păcate, nu avem ce face, fiecare antrenor vine cu o gândire diferită și cu anumiți jucători. Am vorbit cu toți colegii care au plecat de la echipă, e ceva normal să le urez succes și să le spun că în viitorul apropiat poate ne vom întâlni din nou", a comentat Sorescu

VIDEO Dezvăluiri incredibile din birourile de la RIN: „Lui Negoiță îi ajungeau la urechi minciuni și lucruri neadevărate! Ei au decis soarta lui Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo trece la următorul nivel! Negociază un transfer colosal: mijlocașul care s-a despărțit de Manchester City în această varăUn nou contestatar pentru proiectul de la Dinamo: „Așa nu faci performanță! Azi promitem, mâine dăm faliment”

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Read Entire Article
Powered By Seo Tools