Dinamo, eșec în ultimul meci din EHF European League! Pe ce loc au terminat grupa

2 luni in urmă 4

Din grupa lui Dinamo s-au calificat în „optimi”:  Fuchse Berlin, Nimes, Kristianstad și Sporting Lisabona.

Eliminată înaintea ultimei etape, Dinamo a jucat în Slovacia fără Kuduz, Mamdouh Shebib și Sajed Heidarirad. A pierdut după o prestație foarte slabă în prima repriză

Dinamo București s-a „dezumflat” după ce Federația Europeană de Handbal a decis practic calificatele în ”optimi”, în grupa B, la masa verde. Sporting a câștigat cu 10-0 disputa cu Fuchse Berlin și astfel campioana României nu mai putea face nimic pentru a prinde locul 4 în grupă.

În aceste condiții, antrenorul Constantin Ștefan a decis să meargă la Presov, pentru meciul cu ultima clasată, fără trei titulari de bază: Ante Kuduz, Mamdouh Shebib și Sajed Heidarirad. Plus accidentații Andras Szasz, Stefan Vujici și Octavian Bizău. 

”Alb-roșiii” au făcut un meci foarte slab în prima repriză. Au greșit enorm și le-au pus mingi pe tavă gazdelor, care au punctat de 18 ori. Avantajul de 7 goluri, 18-11, a fost însă rapid redus de ”câini”. Dinamo s-a apropiat la două goluri când mai erau 13 minute de joc, grație unui joc bun al tunisianului Bannour și intervențiilor portarului Missaoui. Nu s-a putut însă mai mult, iar Tatran a câștigat clar, 32-27.

Dinamo încheie fără calificarea în ”optimi” sezonul european, unul în care a suferit mult fără spectatori, dar a cunoscut din plin și haosul programărilor meciurilor în campionatul intern, neavând un ritm constant de jocuri. 

Marcatori Dinamo: Bannour 11 goluri, Humet 4, Hanțaru 4, Mousavi 3, Botea 1, Ghionea 1, Savenco 1, Asoltanei 1, Gavriloaia 1. 

Clasament grupa B
1. Fuchse Berlin 14p
2. Nimes GARD 12
3. Kristianstad 11
4. Sporting Lisabona 10
5. Dinamo 7
6. Tatran Presov 6

Avantaj moral pentru CSM București! Cine va arbitra duelul cu SCM Rm. Vâlcea, din Liga CampionilorCristina şi Kristina, cele mai valoroase jucătoare din handbalul românesc! Vor fi adversare în optimile Ligii Campionilor

Marian Godină, după crima de la Oneşti: „Unii visează sniperi pe blocuri.„ Fiind poliţist la acţiuni speciale, a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe mulți

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Ioana Băsescu imediat după ce a aflat că a fost condamnată. E șocant: 'Plânge de atunci'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă