Dinamo, cu emoții mari până la capăt în privința depunctării! Decizia de astăzi a Tribunalului București

6 zile in urmă 12

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, 13:19 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 13:34

Dinamo nu a scăpat nici astăzi de pericolul depunctării. Tribunalul București a amânat decizia în cazul aprobării Planului de reorganizare întocmit de administratorul judiciar al clubului. Dacă acesta nu va primi un aviz favorabil până la finalul lunii, clubul va fi depunctat. 

Conducerea lui Dinamo spera ca Planul de reorganizare al clubului să fie aprobat astăzi de judecătorul sindic. Decizia comunicată de Tribunalul București nu a fost însă cea pe care o doreau „câinii roșii”. 

Tribunalul București nu a aprobat Planul de reorganizare pentru Dinamo 

La fel ca în urmă cu o săptămână, pronunțarea a fost amânată, astfel că Dinamo va sta cu emoții până la finalul lunii. 

În urmă cu o săptămână, responsabilul cu relațiile publice din cadrul Secției a VII-a Civilă din cadrul Tribunalului București a transmis pentru GSP.ro că „judecătorul sindic a stabilit că se mai impune depunerea anumitor documente la dosar”. 

Dinamo riscă depunctarea

Pe 8 noiembrie, clubul din „Ștefan cel Mare”, aflat în insolvență din cauza datoriilor, a supus la vot planul de reorganizare, iar acesta a fost aprobat de creditori.

Dacă planul de reorganizare nu va fi validat în instanță până la finalul lunii noiembrie, Dinamo va fi depunctată cu 9 puncte, din cauza datoriilor către angajați, către Fisc și către alte cluburi.

Plan SF la Dinamo: Zăvăleanu promite venituri de 20 de milioane €!

La începutul lunii noiembrie, Gazeta Sporturilor prezenta în detaliu planul de reorganizare pregătit de Dinamo.

Astfel, firma ce se ocupă de reorganizarea clubului propune achitarea sumelor restante în procent de 100%, dar fără să plătească nimic în primul an. Fotbaliștii care s-au înscris la masa credală să intre în posesia creanțelor abia din anul 3. În plus, administratorul judiciar susține aprobarea planului anticipând că veniturile, pe următorii 3 ani, vor fi cu 60% mai mari față de precedenții 3.

Da, planul de reabilitare prevede achitarea tutor creanțelor, E o strategie. Exista posibiltatea să plătim mai puțin, dar nu am vrut să riscăm să nu primim licența

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

De fapt, estimările de venituri pe care firma lui Zăvăleanu le-a introdus în plan, cu speranța că acesta va fi votat, sunt departe de realitățile pe care clubul le traversează. Sunt anunțate încasări de aproape 100 de milioane de lei în următorii 3 ani. Ceea ce înseamnă 20 de milioane de euro. Se prezintă și defalcat de unde ar proveni marea majoritate a acestor sume:

  • aproape 3,9 milioane de euro din drepturi TV
  • în jur de 3,9 milioane de euro din publicitate
  • 3 milioane de euro din vânzarea jucătorilor
  • aportul acționarilor ar aduce peste 8 milioane de euro
  • restul ar fi reprezentat de bilete și alte venituri

Suma de 20 de milioane de euro, pentru următorii 3 ani, ar însemna ca Dinamo aproape să explodeze din perspectiva veniturilor, raportat la ce s-a petrecut în precedenții 3 ani.

VIDEO » Dinamo vinde scobitori pe site-ul DDB

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Rednic sare în apărarea fotbalistului făcut praf de suporterii lui Dinamo: „Toți specialiștii îl judecă. Vina e a mea!”

Mircea Rednic explică ce le-a cerut jucătorilor lui Dinamo: „Nu mă interesează spectacolul, vreau cele 3 puncte” + „Mi-aș dori un jucător ca Tamaș”

Playtech: BOMBĂ! Nadia Comăneci, DEVASTATĂ. A jignit-o grosolan: ‘Vacă decorată’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă