Dinamo. Cosmin Contra le răspunde fanilor: „Dacă ei dorm mai bine, pot trăi și cu asta”

3 luni in urmă 1

Suporterii din Peluza Cătălin-Hîldan caută vinovați pentru situația aproape critică în care a ajuns Dinamo;În primul episod al „anchetei”, fanii-acționari l-au găsit principal responsabil pe fostul acționar majoritar al clubului, Ionuț Negoiță - detalii, AICI;Duminică, suporterii „câinilor” și-au prezentat criticile față de Cosmin Contra și Cornel Țălnar - detalii, AICI.

„Îmi asum partea mea de vină pentru că am crezut în acest proiect, în acești oameni. Mi-am dorit să cred lucrul ăsta, că vor să facă din Dinamo din nou un club mare. Îmi pare rău că suporterii dau vina pe mine. Dacă ei dorm mai bine dând vina pe mine, nu-i nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru”, a declarat Contra pentru Antena Sport.

Dinamo. PCH, 3 sfaturi pentru Cosmin Contra:

1. Din solidaritate cu noi și cu jucătorii care acceptă să nu-și depună memoriu, Contra ar trebui să renunțe la bani. El trebuie să fie primul exemplu în privința asta.
2. Trebuie să se alieze cu noi în lupta pe care am început-o cu cei care distrug clubul. Are o obligație morală față de noi și față de Dinamo pentru că a garantat pentru acești gropari.
3. Să rămână la echipă și să antreneze cu inima”

La început am crezut în acest proiect, de aia am și venit. Credeam că am în spate niște oameni care o să facă treburile așa cum le fac eu. Din păcate, realitatea a fost foarte diferită și am ajuns într-o situație în care clubul este atât la nivel de organizare, cât și la nivel de rezultate, unde nu ar fi trebuit să fie
Cosmin Contra

După Ionuț Negoiță, rrmătorii care poartă vina, cel puțin morală, pentru situația în care ne aflăm acum sunt Cosmin Contra și Cornel Țălnar. Cei doi au garantat cu numele lor pentru „investitorii spanioli”
PCH

VIDEO Cosmin Contra, antrenor Dinamo: „Sper ca în ceasul al 12-lea să se rezolve toate problemele”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionel Dănciulescu pune tunurile pe șefii lui Dinamo: „Este incredibil cum am fost păcăliți! O situație fără ieșire”Situația de la Dinamo, analizată la sânge în cotidianul iberic AS: „Începe desființarea!” » Pablo Cortacero, taxat în presa din Spania

Andrei Ștefănescu și soția lui au divorțat. Anunțul neașteptat făcut acum de artist

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali, lovitură ULUITOARE. A venit decizia ȘOC de la ANAF
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă