DINAMO. Cortacero, discuție incredibilă cu un spaniol de la Dinamo » Ce i-a jurat acestuia că va face

1 lună in urmă 10

Sătul de restanțele financiare de la club, Mejias a plecat de la Dinamo, nu înainte de a le spune colegilor din vestiar ce ar fi discutat Pablo Cotacero, ibericul care a cumpărat-o pe Dinamo, dar care nu a achitat încă datoriile clubului.

Dinamo. Tomas Mejias, sunat personal de Pablo Cortacero

Astfel, după ce a anunțat clubul că va pleca, Mejias ar fi fost sunat personal de Pablo Cortacero, care i-ar fi transmis că îl va plăti din banii lui pentru a continua la formația lui Jerry Gane, potrivit Prosport.

Mai mult, se pare că finanțatorul spaniol s-ar fi jucat pe copiii lui că îl va plăti pe Mejias și i-ar fi cerut acestuia contul pentru a-i trimite banii.

Mejias l-ar fi crezut pe Cortacero, dar acesta nu a mai dat niciun semn, astfel că portarul și-a reziliat contractul și a plecat la Ankaraspor.

Vreau doar să spun un mare mulțumesc tuturor suporterilor și colegilor care sunt și au fost alături de Dinamo în timpul acestor ultime luni. Suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna curaj și spirit de luptă. Vă urez noroc în timpurile ce vin. Întotdeauna în inima mea
- Tomas Mejias, pe Instagram

10 meciuria adunat Mejias la Dinamo, primind 12 goluri

VIDEO Dumitru Dragomir dezvăluie cum ar fi câștigat spaniolii bani de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

PCH nu mai are răbdare cu Pablo Cortacero:„E un om de paie, un papagal, iar profitorii spală bani!” » Planul pentru a se răzbuna pe spanioli:o”DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

„Te omor în numele copilului meu”. De ce nu fac oamenii loc unei ambulanțe care vine pentru altcineva?

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă