Dinamo, ce lovitură înaintea meciului cu Barcelona! Se întoarce cel mai iubit jucător din „Ștefan cel Mare”: „Va semna pe doi ani și jumătate!” EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 35

Dinamo a dat o nouă lovitură de proporții la handbal masculin! ProSport a aflat că în „Ștefan cel Mare” s-a întors un jucător foarte iubit de fani: Ante Kuduz.

Din informațiile noastre, croatul a semnat pe doi ani și jumătate cu Dinamo, astfel încât ar urma să fie pe teren la marele meci cu Barcelona, din luna februarie.

Dinamo speră să treacă de faza grupelor în Liga Campionilor, chiar dacă a obținut doar trei victorii în acest sezon european, după ce le-a bătut pe teren propriu pe Kielce, Veszprem și Motor. „Dulăii” își doresc să prindă locul 6, iar în sezoanele viitoare se gândesc chiar la o participare în Final Four.

Dinamo, ce lovitură! S-a întors Ante Kuduz în „Ștefan cel Mare”

În vârstă de 26 de ani, Ante Kuduz promite să fie din nou „bombardierul” lui Dinamo, iar Xavi Pascual speră ca interul să facă diferența repede, chiar în super meciul cu Barcelona.

În urmă cu aproape un an, Kuduz s-a despărțit de Dinamo și a ajuns la Vardar Skopje, dar de la 1 ianuarie 2022 va fi iar jucătorul campioanei României.

Croatul a fost desemnat cel mai bun jucător al ligii masculine din România în sezonul 2019-2020.

Sunt mândru de faptul că am avut privilegiul de a juca în fața celor mai buni fani din lume și că am avut susținerea lor, eu, un croat născut la Osijek. Pot să spun cu mâna pe inimă că Bucureștiul este a doua mea casă, iar Dinamo a doua mea familie” – Ante Kuduz

The post Dinamo, ce lovitură înaintea meciului cu Barcelona! Se întoarce cel mai iubit jucător din „Ștefan cel Mare”: „Va semna pe doi ani și jumătate!” EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă