Dinamo București, super meci cu Dinamo Kiev: „Mircea Lucescu se implică în salvarea clubului!” Când se va disputa partida

1 lună in urmă 1

Dinamo va juca la finalul lunii martie un super amical cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Partida se va disputa în pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Suporterii din DDB au anunțat că vor pune în vânzare bilete virtuale pentru partida care se va disputa la Kiev, pe data de 27 martie, iar fanii au ținut să-i mulțumească lui Mircea Lucescu pentru organizarea acestui amical.

Dacă Dinamo București se va lupta probabil iar pentru evitarea retrogradării, Dinamo Kiev are șanse mari să câștige titlul în Ucraina și este calificată în optimile Europa League, acolo unde o va întâlni în dublă manșă pe Villarreal.

Dinamo Kiev – Dinamo București, amical de gală în Ucraina: „Primul meci european pentru DDB!”

„Meci de gală pentru DDB! DINAMO KIEV – DINAMO BUCHAREST

Sâmbătă, 27 martie, 2021

Campania DDB pentru licență continuă cu PASUL 3! În demersul nostru am fost sprijiniți necondiționat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB și managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.

Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi. Amicalul DINAMO KIEV – DINAMO BUCUREȘTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev și va reprezenta, practic:
PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB

Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru. Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, prețul biletelor, precum și despre modalitatea de achiziționare a lor.

ÎI MULȚUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face”, este anunțul făcut de Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

The post Dinamo București, super meci cu Dinamo Kiev: „Mircea Lucescu se implică în salvarea clubului!” Când se va disputa partida appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă