Dinamo, avertizată înainte de meciurile din play-out: ”Toate echipele de acolo au emoții”

1 lună in urmă 11

  • Liga 1: Dinamo - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Indiferent de rezultatul din ultima etapă, cu Academica Clinceni, Dinamo va încheia sezonul regulat în zona locurilor de baraj din Liga 1. Fostul fundaș avertizează echipa pregătită de Gigi Mulțescu înainte de meciurile din play-out. Acesta crede că toate echipele din zona play-out-ului vor ”tremura” pentru salvarea de la retrogradare.

Cosmin Bărcăuan: ”Toate echipele care sunt în play-out au emoții”

"Dinamo e un club puternic, cu un număr mare de oameni care iubesc clubul. E păcat că s-a ajuns în situaţia asta. Îmi doresc ca repede, cu programul cu suporterii, să aducă clubul pe linia de plutire.

Toate echipele care sunt în play-out au emoţii. Asta e şi frumuseţea play-out-ului, toate echipele pot să retrogradeze. Mă uit la Voluntari, şi-au revenit în ultimele meciuri, şi nu cred că vor retrograda. Dar toate meciurile din play-out vor fi de jucat, nu poţi să spui că ştii trei echipe care vor retrograda 100%.

E ceva ce eu n-am înţeles, cu toate că mi-am pus speranţe în băieţii ăştia (n.a. – investitorii spanioli), mai ales că l-am auzit pe Cosmin Contra: <Garantez pentru ei>. La problemele care au fost, mai bine nu veneau. Mă bucur că băieţii din DDB au fost acolo. Sper să găsească şi alţi oameni, mai puternici, care să fie alături de ei. Am înţeles că au găsit un sponsor recent, destul de puternic”, a spus Bărcăuan, la Look Sport.

Meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni este programat mâine, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Etichete: dinamo , gigi multescu , cosmin barcauan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă