DINAMO. Avertisment sumbru al unui mare dinamovist: „Sper că jucătorii nu au cedat. Par resemnați!”

2 săptămâni in urmă 10

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021, 09:08 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 09:34

Florin Bratu (41 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a încercat să găsească explicații pentru parcursul dezastruos al „câinilor” din 2021. Roș-albii n-au mai câștigat din ianuarie și sunt pe loc de baraj.

„Mitraliera” consideră că jucătorii lui Dusan Uhrin se confruntă cu un blocaj mental și speră că aceștia nu au cedat și că vor continua să lupte pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare.

Florij Bratu: „Cred că e un blocaj psihic la Dinamo”

„Sper ca jucătorii lui Dinamo să nu fi cedat. Mă gândesc că au momente în care s-au delăsat, s-au resemnat, nici nu știu care e cuvântul potrivit. E nevoie de victorii. Momentan, nici șansa nu o ajută pe Dinamo. Acum, urmează o deplasare la Mediaș, o altă echipă care nu e liniștită. Să nu uităm că Dusan Uhrin a plecat chiar de la Gaz Metan, așa că Dinamo trebuie să fie pregătită. 

Cred că e un blocaj psihic la Dinamo. Am văzut declarațiile jucătorilor. Și ei par confuzi. Echipa nu are lot de retrogradare. Dacă luăm jucătorii individual, ajungem să-i evaluăm ca pe niște jucători buni. Dacă punem pe tapet jucătorii de la Dinamo și Clinceni, vom vedea că cei de la Dinamo sunt mai bine cotați”, a declarat Florin Bratu, la GSP Live. 

La Dinamo s-au schimbat jucători din șase în șase luni, e greu să ai rezultate în acest mod - Florin Bratu

Pentru Dinamo, mai jos e doar „B”-ul! 4 cifre sumbre din actualul sezon

Dinamo a făcut o colecție de cifre negative și de recorduri sumbre, iar suporterii care susțineau un club muribund au încetat să mai creadă în renaștere.

  • Dinamo a stabilit deja recordul de înfrângeri, 18 la număr. În ediția precedentă, roș-albii au avut 17 eșecuri, iar în 1997-1998 - 14.
  • „Câinii” au 16 meciuri fără gol marcat. La acest capitol, sunt de departe cea mai slabă echipă din L1.
  • Atacanții formației au strâns 13 etape fără să înscrie în Liga 1.
  • Dinamo nu a mai învins de 12 etape, răstimp în care a adunat doar 3 puncte și a marcat de trei ori (Filip, Achim și Grigore).

Citește și alte știri despre Dinamo:

Pentru Dinamo, mai jos e doar „B”-ul! 4 cifre sumbre din actualul sezon

VIDEO + FOTO Dănciulescu a revenit în „Ștefan cel Mare”! A vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo: „Hai să salvăm echipa”

Playtech: Dani Oțil, derapaj misogin la Antena 1: ‘Ești urâtă, de fapt, la bază’. Și Răzvan Simion a fost șocat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă