Dinamo așteaptă vânzarea lui Deian Sorescu: ”Ar fi bine și pentru el și pentru club”. Câți bani cer ”câinii”

2 săptămâni in urmă 13

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Nici timișoreanul nu-și mai dorește să continue la Dinamo. Gestul prin care fanii au decis să-l dezbrace de tricou, după înfrângerea cu CS Mioveni, a fost decisiv pentru el în decizia luată.

Deian Sorescu, ca și plecat din ”Ștefan cel Mare”

Fotbalistul nu duce lipsă de interes, însă nicio ofertă concretă nu a fost trimisă în mod oficial pe mail-ul formației din ”Groapă”. Cu toate acestea, perioada de transferuri s-a deschis foarte recent și există destul timp pentru ca lucrurile să se întâmple.

Răzvan Zăvăleanu a declarat că Dinamo așteaptă o oferă în jurul a un milion de euro pentru a-l lăsa pe Deian Sorescu să plece. În opinia sa, mutarea ar fi benefică pentru ambele părți - și pentru club și pentru jucător. 

Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul. Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru fanatik.ro.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Deian Sorescu a fost propus mai multor cluburi din Polonia, iar acum Dinamo se află în așteptare. Recent, polonezii de la Pogon Szczecin au primit 11 milioane de euro din partea lui Brighton pentru mijlocașul Kacper Kozlowski (18 ani).

De asemenea, s-a vorbit recent și de faptul că Deian ar fi dorit de Universitatea Craiova, un club care nu duce lipsă de finanțe după ultimii ani în care a vândut foarte bine. Cu toate acestea, oltenii au negat orice intenție de a-l transfera.

Etichete:

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă