Dinamo, aproape să scape de emoții! Singura datorie ”mai mare” rămasă de achitat e către Cosmin Contra

2 luni in urmă 8

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Serie A: Parma - Inter, joi, 21:45, Digi Sport 2

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori, a dezvăluit că sunt șanse foarte mari ca Dinamo să obțină licența pentru participarea în ediția viitoare a Ligii 1, singura datorie considerabilă care trebuie plătită în viitorul apropiat fiind de aproximativ 100.000 de euro, către Cosmin Contra, fostul antrenor, și Javi Reyes, preparatorul fizic din staff-ul lui ”Guriță”.

Dinamo, șanse mari să obțină licența

Dinamo a scăpat de foarte multe dintre datorii. Chiar stă bine, sunt convins că va lua licența. Singura datorie mai mare pe care o mai au de rezolvat cei de acolo este cea către Cosmin Contra și Reyes.

Undeva până în 100.000 de euro trebuie achitat. Chiar au plătit și salarii către jucători, aș spune că sunt aproape la zi din punctul ăsta de vedere”, a declarat Emilian Hulubei, potrivit Fanatik.

Până la rezolvarea problemelor financiare, Dinamo va ataca calificarea în semifinalele Cupei României, obiectivul declarat al clubului pentru acest sezon, după ce calificarea în play-off a fost ratată din nou.

Pentru a accede în ”careul de ași”, unde s-au calificat deja Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Astra Giurgiu, Dinamo trebuie să treacă de divizionara secundă Dunărea Călărași, joi, de la 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: datorii dinamo , licenta dinamo , emilian hulubei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă