Dinamo, aproape de un transfer neașteaptat! Fostul fotbalist al rivalei din Liga 1 a efectuat testele pentru Covid-19 cu „câinii”

1 lună in urmă 28

Dinamo este în continuare într-o profundă criză financiară. Conform ultimei promisiuni a conducerii, o sumă importantă de bani ar urma să intre în conturi vineri. Până atunci, Ionel Gane improvizează. Se roagă de medicul Liviu Bătineanu să rămână la echipă încă o săptămână, în ciuda lipsurilor din ce în ce mai mari. În tot haosul, „câinii” sunt aproape să reușească un transfer surprinzător.

Andrei Blejdea, aproape de Dinamo

Extrema stângă Andrei Blejdea, liber de contract de la 1 ianuarie, după despărțirea de FC Argeș, a făcut astăzi testul pentru coronavirus alături de Dinamo, conform Prosport. Blejdea nu e încă decis dacă va semna. Așteaptă să vadă dacă Pablo Cortacero își va respecta promisiunile scadente la finalul săptămânii. Până atunci, se va antrena sub comanda lui Ionel Gane.

Andrei Blejdea

Andrei Blejdea

Joi ar putea să efectueze și vizita medicală, împreună cu întârziații Juan Camara, Aleix Garcia și Ante Puljic. O altă veste bună pentru Ionel Gane este aceea că Diego Fabbrini s-a alăturat astăzi lotului. 

11 meciuriare Andrei Blejdea în acest sezon de Liga 1, pentru FC Argeș

VIDEO: Ricardo Grigore, despre situația de la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Complicații cu Fabbrini » Dinamo nu-l poate lăsa liber la CFR Cluj, deși riscă falimentul dacă îl mai ține!DINAMO. Ciprian Marica face dezvăluiri tari: „M-a sunat Cortacero. N-am mai cunoscut un astfel de om!”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, scandal uriaș cu șefii de la Antene. NU a mai suportat, decizie ȘOC
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă