Dinamo, anunț de ultima oră despre problemele cu licența. „Stăm foarte bine financiar!”

1 lună in urmă 1

Mario Nicolae, oficialul echipei Dinamo București, a făcut un anunț de ultima oră despre problemele pe care clubul din „Ștefan cel mare” le-a avut cu licența.

Mario Nicolae, managerul sportiv al grupării din „Ștefan cel Mare”, a dezvăluit că Dinamo stă foarte bine din punct de vedere financiar și că în scurt timp se va rezolva și problema pe care „câinii” o au cu licența.

Oficialul dinamoviștilor a anunțat că Dinamo mai trebuie să adune mai puțin de 500.000 de euro pentru a obține licența, Mai mult, Mario Nicolae a anunțat că nu există probleme pe partea de organizare.

Dinamo, anunț de ultima oră despre problemele cu licența

„Astăzi stăm foarte bine financiar. Este o anumită sumă care trebuie să fie acoperită, a scăzut, este până în 500.000 de euro. A fost mai mare, dar s-a reușit prin eforturile fanilor. Acea amânare de plată de 15% din suma totală ajută, se fac eforturi ca licența să se ia, iar eu sunt convins că o să se ia.

Mai este vorba și de dosarul de licențiere și trebuie să arăți foarte bine din punct de vedere al documentației. Acolo suntem foarte bine și nu există stres pe partea de organizare”, a spus Mario Nicolae pentru GSP Live.

Suporterii din „DDB” a anunțat care este suma de care mai are nevoie Dinamo

Suporterii din programul „DDB” (Doar Dinamo București) au făcut și ei un anunț în ceea ce privește șansele ca gruparea „câinilor” să obțină licența. Ultrașii echipei din „Ștefan cel Mare” au dezvăluit că suma necesară asigurării licenței a scăzut la doar 550.000 de euro, după ce inițial se ridica la 1,2 milioane de euro.

Acest anunț a fost făcut pe pagina de facebook a fanilor din „DDB”. Mai mult, suporterii au dezvăluit și planul cu care îl vor aștepta pe Pablo Cortacero, spaniolul care a anunțat că revine lângă gruparea „câinilor”.

The post Dinamo, anunț de ultima oră despre problemele cu licența. „Stăm foarte bine financiar!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă