DINAMO. Aleix Garcia și-a găsit echipă după plecarea de la Dinamo! Va juca în La Liga

1 lună in urmă 1

Ibericul a fost prezentat azi la Eibar, locul 15 în prima divizie din Spania.Aleix Garcia a venit din postura de jucător liber de contract și a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.

Aleix Garcia, de la Dinamo la Eibar

Cotat de transfermarkt la 2 milioane de euro, Garcia  a fost prezentat pe site-ul lui Eibar și revine în La Liga după doi ani, jucând între august 2017 și iunie 2019 la Girona. Fostul jucător al lui Dinamo poate debuta la Eibar pe 21 ianuarie, contra liderului Atletico Madrid.

EXCLUSIV Lovitură pentru Cortacero! Membrii din Consiliul de Administrație de la Dinamo l-au mazilit pe omul său

Aleix Garcia // FOTO: twitter.com/SDEibar

Aleix Garcia // FOTO: twitter.com/SDEibar

8 prezențea bifat Garcia în tricoul lui Dinamo. Nu a dat niciun gol și niciun asisst

23 de meciuriși 5 goluri a adunat Aleix Garcia Serrano, sezonul trecut, pentru Mouscron în prima ligă a campionatului din Belgia. A mai jucat două meciuri în Cupa Belgiei.

9 partidea jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetățenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.

14 meciuriare Aleix Garcia Serrano la loturile naționale de juniori ale Spaniei: două la Spania U16, 9/1 la Spania U17, 2/2 la Spania U18 și unul la Spania U21.

55 de meciuria bifat în LaLiga, marcând de trei ori

Crescut la juniorii lui Villarreal, Garcia a ajuns la Manchester City în vara lui 2015. A mai jucat la Giron și Mouscron, unde a fost împrumutat de „cetățeni”.

VIDEO DDB nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cortacero, discuție incredibilă cu un spaniol de la Dinamo » Ce i-a jurat acestuia că va faceCortacero, discuție incredibilă cu un spaniol de la Dinamo » Ce i-a jurat acestuia că va face

Anunțul făcut despre Radu Mazăre în urmă cu câteva momente. Decizie de ultimă oră a magistraților

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Secretul neștiut al lui Mihai Mărgineanu. Pe ce și-a cheltuit averea strânsă din muzică
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă