”Dinamo aduce jucători pe care nu-i vrea nimeni, nu liberi!” Vivi Răchită, despre șansele alb-roșiilor în derby

1 lună in urmă 22

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Iar ambele echipe s-au întărit serios înainte de marele derby: Keșeru și Budescu promit spectacol în fața lui Gabi Torje, Cosmin Matei și Cătălin Itu. 

Fost jucător al roș-albaștrilor, Vivi Răchită, crede că trupa lui Edi Iordănescu e favorită certă, în pofida achizițiilor din tabăra rivalei.

”La Dinamo e filmul ”Supraviețuirea”, aduc jucători pe care nu i-a vrut nimeni, nu liberi de contract. Să nu avem 18 echipe la anul, ca să se mai salveze o dată.

Văd că s-a refăcut cuplul Filip - Torje, sunt prieteni vechi, au apărut și în videoclipuri, dar poate le-a venit mintea la cap și nu mai sunt rebelii de acum ceva timp.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Sper să fie un derby crâncen, ca atunci când se lăsa și cu o bătaie, așa era pe vremuri. Noi îi băteam, ei dădeau foc la tribună”, a fost reacția lui Vivi Răchită la emisiunea Liga Digisport.

Dinamo a făcut al 8-lea transfer al verii. Cum va arăta noua echipă a lui Dario Bonetti. Urmează derby-ul cu FCSB

Dinamo a perfectat 8 transferuri după ridicarea interdicției, iar azi a anunțat oficial ultimii 4 jucători legitimați: Plamen Iliev, Cătălin Itu, Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră.

  • Derby-ul FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro

Cătălin Țîră, al 8-lea transfer al lui Dinamo

În ultimele zile, gruparea din Ștefan cel Mare a reușit transferurile jucătorilor Gabriel Torje, Răzvan Popa, Constantin Nica, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei, Plamen Iliev și Cătălin Itu, iar Cătălin Țîră este cea de-a 8-a achiziție a verii.

Atacantul de 27 de ani era liber de contract și se antrena cu Dinamo din luna august. După ce au ratat împrumutul vârfului italian Pietro Iemmello, ce la Frosinone, "câinii" au decis să-l legitimeze pe Cătălin Țîră, jucător crescut în academia lui Dinamo, care a evoluat ultima dată pentru Suduva, în Lituania.

Azi, Dinamo a anunțat, pe pagina oficială de Facebook, transferurile lui Plamen Iliev, Cătălin Itu, Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră.

"Portarul Plamen Iliev, mijlocașul Cătălin Itu și atacanții Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră, transferați în această săptămână la Dinamo București, vor fi prezentați în cadrul unui eveniment de presă", a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a alb-roșiilor.

Etichete: gabi torje , claudiu keseru , cosmin matei , constantin budescu , fcsb - dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă