DINAMO. Adrian Mutu: „Negoiță a greșit. L-aș da afară din țară pe Cortacero!” + ce spune despre „episodul jacuzzi”

1 lună in urmă 1

Revoltat de problemele pe care le întâmpină Dinamo, „Briliantul” s-a enervat în direct la TV și a avut un derapaj rasist: „E o țigăneală la Dinamo! Nu face deloc bine fotbalului românesc”.

Adrian Mutu, despre situația de la Dinamo: „Negoiță a greșit”

„Cred că Negoiță a greșit când a vândut clubul. Nici el nu a fost tratat corect, totuși. Nu vreau să spun ceva despre suporteri, după o să se înțeleagă că am ceva cu DDB. Spun că toți l-au tratat greșit. 

Eu îl dădeam afară din țară pe Cortacero! Nu e vorba doar despre Dinamo, ci despre România. Minte încontinuu, este incredibil în ce situația s-a ajuns!

Cât timp au fost la Dinamo domnul Cohn, domnul Badea nu au existat problemele astea. Acum, nu știu dacă fanii pot susține financiar Dinamo. Ar fi ideal să vină cineva cu bani, care să știe cum să gestioneze un asemenea club și să ajungă la o înțelegere cu suporterii”, a declarat Mutu, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

29 de goluriîn 42 de partide oficiale a marcat Mutu în tricoul lui Dinamo, în perioada 1999-2000

Adrian Mutu, despre scandalul cu Magaye Gueye: „Nu-l mai primeam îl lot”

De asemenea, Mutu a spus că nu l-ar fi reprimit în lot pe Magaye Gueye, după imaginile virale cu francezul care au apărut în spațiul public la jumătatea lui ianuarie. Atacantul francez i-a adresat cuvinte jignitoare lui Cortacero într-un video din jacuzzi, în care mai apar și două femei - detalii, AICI.

„Nu l-aș mai fi primit în lot! A fost o alegere forțată a celor de la Dinamo. Am văzut ce a spus, ce a făcut. Foarte urât”, a adăugat Mutu.

Nu sunt membru DDB, întrucât sunt selecționer. Nu ar fi corect să iau o decizie acum
- Adrian Mutu

VIDEO. Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”S-a stabilit programul optimilor Cupei României! Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

Făcea furori când era la Cronica Cârcotașilor. Cum arată și cu ce se ocupă acum Oana, fosta „Bebelușă”

Libertatea

Playtech: Imagini RUȘINOASE! S-a DEZBRĂCAT complet la Kanal D! Lumea e șocată...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă