Dinamo a trecut peste episodul ”gluma macabră”. Mario Nicolae: ”Și-au asumat greșeala, au acceptat pedeapsa”

2 luni in urmă 18

Liga 2: ASU Politehnica Timișoara - Metaloglobus, duminică, 13:00, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Tinertii Geani Crețu și Andreas Mihaiu s-au întors la prima echipă după gluma macabră făcută lui Gevaro Nepomuceno. Cei doi au fost trimiși la echipa a doua de antrenorul Ionel Gane, drept ”pedeapsă”. Faptul că episodul a apărut în spațiul public i-ar fi deranjat pe jucătorii lui Jerry Gane, care ar fi de părere că oficialul dinamovist este reponsabil pentru asta, scrie GSP.ro.

Mario Nicolae: ”Și-au asumat greșeală, au acceptat pedeapsa”

„Chiar dacă 'gluma' a fost una neinspirată, iar momentul ales total nepotrivit, am considerat că nu este necesar să dăm subiectului o mai mare importanță decât e cazul.

Am convingerea că nu au făcut niciun comentariu pe acestă temă, de vreme ce, pentru noi, subiectul era deja inchis. Atât Andreas, cât și Geani și-au asumat greșeala și și-au acceptat pedeapsa. Astfel de atacuri vor întări și mai mult unitatea vestiarului.

Îmi pare rău că trebuie să îi dezamăgesc profund pe toți cei care se străduiesc din greu să aprindă fitile imaginare în vestiarul lui Dinamo, dar nu există niciun fel de tensiune.

Dacă nu m-au cunoscut până acum, sper să o facă de aici înainte și să înțeleagă că astfel de practici "mioritice" nu mă caracterizează absolut deloc. Cei care cred asta, mă confundă cu personaje din tenebrele fotbalului românesc.

Într-o perioadă extrem de încărcată și importantă pentru viitorul imediat al clubului, am avut lucruri infinit mai importante de făcut”, a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

Dinamo București, amical ”de gală” cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu

Dinamo București va merge la Kiev pentru un meci amical împotriva liderului din Ucraina, formația pregătită la ora actuală de Mircea Lucescu.

Suporterii aflați în conducerea programului DDB au anunțat public că Dinamo București și Dinamo Kiev vor evolua într-un meci demonstrativ, pe 27 martie, pe stadionul "Olympiyskiy".

„După cum ați văzut, am reușit să perfectăm un amical de gală cu Dinamo Kiev, am avut întâlniri și discuții cu potențiali sponsori și parteneri, totul pentru a reuși să îndeplinim cel mai important obiectiv, salvarea lui Dinamo.

De cate ori am avut ocazia, mi-am ar[tat public susținerea pentru intregul colectiv, staff și jucători, tocmai pentru că am mare încredere în grupul uman existent la Dinamo. Le recomand 'prietenilor' care nu mai au somn din cauza tensiunilor de la Dinamo să contribuie și ei la realizarea sold-out-ului de pe NSC Olimpiyskiy”, a mai spus Nicolae.

Dinamo este pe locul 13, cu 26 de puncte după 25 de etape, înainte de meciul cu FC Voluntari, ocupanta locului 14.

Etichete: dinamo , mario nicolae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă