Dinamo a scăpat de emoții! Tribunalul București a aprobat planul de reorganizare! „Câinii” riscau depunctarea

5 zile in urmă 22

Dinamo a scăpat de emoții, toate acestea după ce Tribunalul București a decis să aprobe planul de reorganizare al clubului din „Ștefan cel Mare”.

Formația antrenată de Mircea Rednic a primit o veste bună chiar în ziua în care Dinamo o întâlnește pe FC Voluntari, ora 20.30, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Tribunalul București a aprobat planul de reorganizare, chiar dacă în ultimele zile s-a vehiculat că ar urma o amânare a verdictului.

Tribunalul București a aprobat planul de reorganizare al lui Dinamo București

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit desre decizia luată de Tribunalul București și a explicat de ce au apărut confuzii în ceea ce privește planul de reorganizare.

„Planul a fost aprobat! Noi știam că hotărârea urma să apară mai târziu, a fost o eroare de interpretare a datelor publicate pe Portal. Acolo figura decizia de la termenul precedent, dar numai pentru că instanța urma să se pronunțe.

Planul a fost aprobat, așa cum ne așteptam. Nu am scăpat de emoții, acum rămân emoțiile pe plan sportiv. Sperăm să obținem un rezultat bun în această seară”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru Digi Sport.

Dinamo risca depunctarea

Dacă Tribunalul București nu aproba planul de reorganizare al clubului Dinamo București până pe 3 noiembrie, atunci formația antrenată de Mircea Rednic risca să fie penalizată cu nouă puncte.

Dacă Dinamo era penalizată cu nouă puncte, atunci trupa din „Ștefan cel Mare” ar avut minus un punct în clasamentul Ligii 1 și ar fi picat pe ultima poziție în clasament, la cinci distanță de Academica Clinceni.

  • Dinamo se duelează cu FC Voluntari azi, ora 20.30, în etapa a 16-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Dinamo a scăpat de emoții! Tribunalul București a aprobat planul de reorganizare! „Câinii” riscau depunctarea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă