Dinamo a refuzat oferta lui Erzurumspor pentru Paul Anton! De ce a picat transferul mijlocașului în Turcia

2 luni in urmă 29

Paul Anton este cu siguranță cel mai nemulțumit jucător din lotul lui Dinamo, club de care tot încearcă să se rupă contractual de ceva timp. Impresarul său a confirmat că a existat un interes al clubului Erzurumspor, care în această vară a retrogradat în al doilea eșalon fotbalistic din Turcia, dar spune că șefii „câinilor” au refuzat să semneze.

La numai o zi după ce a aflat că Paul Anton rămâne, obligat-forțat, la Dinamo, impresarul Lucian Marinescu a vrut să facă lumină în acest caz și a reacționat prin intermediul unui comunicat extrem de dur la adresa clubului și a Federației Române de Fotbal. Reprezentantul jucătorului a anunțat, apoi, că în iarnă a existat o ofertă din partea lui Erzurumspor, pe care gruparea din „Ștefan cel Mare” nu a dorit să o accepte.

Paul Anton ar fi putut ajunge la clubul din prima divizie a campionatului Turciei, care între timp a retrogradat în eșalonul secund.

De ce a picat transferul lui Paul Anton la Erzurumspor

Fotbalistul dinamovist și-ar fi dorit să meargă în Turcia pentru a o ajuta pe Erzurumspor să termine sezonul deasupra zonei fierbinți a clasamentului, dar conducerea lui Dinamo a refuzat să îl cedeze. Impresarul Lucian Marinescu a recunoscut pentru TelekomSport că oferta turcilor era foarte avantajoasă pentru jucător, dar nu la fel de tentantă pentru clubul din București.

„În iarnă am avut o ofertă de la Erzurumspor. Foarte bună din punct de vedere economic pentru Paul, dar nu atât de bună, iniţial, pentru club. După aceea, ştiţi cum e… Clubul turc şi-l dorea foarte mult. Până la urmă, ajungeam la un acord să fie bine şi pentru club”, a declarat Lucian Marinescu.

Impresarul mijlocașului a transmis, prin intermediul unui comunicat, că este sigur că Paul Anton va fi declarat liber de contract în cele din urmă și că va putea semna în acel moment cu oricine își dorește.

The post Dinamo a refuzat oferta lui Erzurumspor pentru Paul Anton! De ce a picat transferul mijlocașului în Turcia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă