Dinamo a refuzat 1,4 milioane de euro în schimbul lui Deian Sorescu. „Nu ne-ar surprinde să ajungă la FCSB”

1 lună in urmă 18

Dinamo a refuzat 1,4 milioane de euro în schimbul lui Deian Sorescu, din partea polonezilor de la Legia Varșovia. Informația a fost furnizată de către Cristian Cernodolea, reprezentant al firmei britanice de avocatură McHale și intermediar la negocierile dintre Dinamo și Legia.

Acesta a acordat un interviu pentru GSP, în care a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile în cadrul negocierilor dintre Dinamo și Legia, în cazul transferului lui Deian Sorescu.

Cristian Cernodolea a recunoscut că prima ofertă a campioanei Poloniei a fost una nesatisfăcătoare pentru „câini”: 350.000 de euro în două rate, plus 50.000 de euro pentru bonusuri.

Dinamo a refuzat 1,4 milioane de euro pentru Deian Sorescu

Dinamo a refuzat din start prima ofertă a Legiei Varșoviei, însă campioana Poloniei a revenit cu o ofertă mult mai mare, care ar fi ajuns cu bonusuri la 1,4 milioane de euro.

Cu toate acestea, dinamoviștii au refuzat-o și pe acestea. Cristian Cernodolea a declarat că nu s-ar mira ca Deian Sorescu să ajungă la FCSB, unde este dorit cu insistență de Gigi Becali.

„Clienții noștri au trimis pe adresa clubului Dinamo o ofertă oficială consistentă pentru Deian Sorescu. Vorbim de o sumă care cu bonusuri putea atinge 1,4 milioane de euro. Discuțiile s-au întins până în ultima zi de mercato. Există un progres semnificativ în nivelul de profesionalism arătat de Dinamo în negocieri de la venirea domnului Mureșan. În comparație cu luna iunie.

Din păcate, am rămas cu impresia că și în cazul în care pretențiile lui Dinamo erau satisfăcute în totalitate, șansele să fi obținut acordul administratorului judiciar pentru un transfer în această vară erau minime. Am auzit speculațiile (n.r. cu privire la faptul că administratorul judiciar ar încasa 6% din transfer dacă se face în iarnă), dar nu doresc să comentez.

Nu am fi surprinși dacă Sorescu ar ajunge chiar la FCSB. Important e ca Dinamo să încaseze o sumă semnificativă care să ajute la salvarea clubului, fotbalul românesc are nevoie de acest simbol”, a declarat Cernodolea pentru GSP.

The post Dinamo a refuzat 1,4 milioane de euro în schimbul lui Deian Sorescu. „Nu ne-ar surprinde să ajungă la FCSB” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă