Dinamo a ratat transferul unui portar important, din cauza reputației de club rău-platnic: ”I-au zis să nu calce în România”

1 lună in urmă 25

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Printre fotbaliștii plecați se numără cei doi portari care au bifat minute în turul campionatului, Rene Hinojo și Tomas Mejia. Rămasă cu un singur goalkeeper cu o oarecare experiență, Mihai Eșanu, Dinamo caută să transfer un portar, însă la prima încercare, cu rusul Yuri Lodygin, s-a lovit de un refuz, din cauza reputației căpătate, de club rău-platnic, în ultimul timp

Dinamo a ratat transferul unui portar din cauza reputației căpătate în ultimele luni 

Îmi este foarte greu să aduc jucători. Am avut un portar pe lista noastră, cu 160 de meciuri la Zenit și 11 selecții în naționala Rusiei. Ne-a refuzat. Agenții i-au zis să nu calce în România, deși el poate ar fi vrut”, a transmis Marius Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo.

După ce transferul la Dinamo nu s-a mai concretizat, Yuri Lodygin a semnat cu PAS Giannina un contract până la finalul acestui sezon.

Până la eventuale alte transferuri, Dinamo își va întări staff-ul cu un preparator fizic din Spania. După meciul cu Gaz Metan Mediaș, câștigat cu 2-1, Marius Nicolae a confirmat că noul preparator fizic va ajunge curând la București.

Preparatorul fizic e deja pe drum, e spaniol. E recomandat de preparatorul fizic de la Barcelona. Sunt oameni care înțeleg ce înseamnă un club ca Dinamo”, a transmis Marius Nicolae.

Etichete: transferuri dinamo , portar dinamo , marius nicolae , yuri lodygin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă