Dinamo a rămas oficial fără antrenor. Cine e marele favorit să-i ia locul lui Dario Bonetti: ”E în pole-position”

3 săptămâni in urmă 15

Luni, 27 Septembrie 2021, ora 08:30

121 citiri

 ”E în pole-position”

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al FC Dinamo, a anunţat, duminică seară, că Dario Bonetti nu mai este antrenorul FC Dinamo, conform news.ro.

“Nu mai este începând de acum vreo două ore. Am avut un motiv foarte bine întemeiat, am aşteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam şi acest lucru nu s-a întâmplat.

Am trimis o propunere de reziliere, un act de reziliere bilateral, pe care nu l-a mai semnat. S-a aşteptat încheierea amiabilă a acestei situaţii, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, până la urmă a trebuit să luăm această măsură ca să mergem mai departe.

Măsura i-a fost comunicată în cursul zilei de astăzi. Dar este dreptul dumnealui să o conteste”, a spus Zăvăleanu la Digi Sport.

În ceea ce îl priveşte pe succesorul lui Bonetti, Răzvan Zăvăleanu a spus că în acest moment favorit este Mircea Rednic.

“Noi am discutat că până la data la care se va întrerupe campionatul pentru meciurile echipei naţioale vom lua o decizie. Între opţiunile noastre, astăzi în pole position se află domnul Rednic”, a afirmat el.

Citeste si:

 ”Arătăm lipsă de inteligență”

Tehnicianul echipei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 3-2, că nu se poate bucura cum ar fi trebui de acest succes, el menţionând...

Lista selectă de antrenori de unde va alege Emma Răducanu. Darren Cahill e în pole-position

Decizia tinerei jucătoare britanice de origine română Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) de a-și concedia antrenorul cu care a câștigat US Open, Andrew Richardson, a deschis multe discuții...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă