Dinamo a pierdut un jucător de perspectivă din cauza restanțelor salariale! Rivala FCSB vrea să profite

1 lună in urmă 21

  • Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Considerat unul dintre goalkepeeri de perspectivă ai fotbalului românesc, Aleksander Mitrovic nu a apucat să joace la prima echipă, în lotul căreia s-a aflat în ultimele luni, după plecările spaniolilor Tomas Mejias și Rene Hinojo, bifând o apariție doar într-un joc amical, cel de la Kiev, cu Dinamo.

Aleksander Mitrovic și-a reziliat contractul cu Dinamo și este dorit de FCSB

Având în vedere că a rămas liber de contract și marja sa de progres este considerată importantă, despre o posibilă legitimare a lui Aleksander Mitrovic au început deja să se intereseze mai multe cluburi.

Gabi Răduță, fostul șef al centrului de copii și juniori de la Dinamo, a dezvăluit că două dintre echipele care s-au interesat de Aleksander Mitrovic sunt FC Voluntari sau chiar rivala FCSB, club care a reușit în ultimii ani să atragă fotbaliști cu potențial important.

Normal că-i pierd pe toți, dacă nu-i plătesc. Din păcate, Dinamo nu a știut să aibă grijă de copiii ei. Își bat joc. Mitrovic e chiar talentat, el și Eșanu pot constitui viitorul clubului mulți ani de aici încolo.

Aleksander e dorit de multe cluburi, de FCSB și Voluntari știu eu, că m-au chestionat despre el, iar eu l-am lăudat, pe merit. Logic că a plecat de la Dinamo dacă nu e plătit”, a declarat Gabi Răduță, potrivit GSP.ro.

În ultimele trei meciuri, 0-1 cu CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni și 0-1 cu Astra, în turul semifinalei din Cupa României, când Mihai Eșanu a fost indisponibil din cauza unei accidentări, Dinamo l-a folosit în poartă pe Gudmund Kongshavn, varianta de rezervă fiind Aleksander Mitrovic.

Etichete: juniori dinamo , aleksander mitrovic , transferuri fcsb , gabi raduta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă