Dinamo a luat decizia finală în privința lui Diego Capel! Anunțul lui Pablo Cortacero

4 luni in urmă 18

Liga 1: Hermannstadt - Botoșani, luni, ora 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - UTA, luni, ora 21:00, Digi Sport 1

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a transmis că Diego Capel nu a arătat că este la un nivel suficient de bun pentru a ajuta echipa lui Cosmin Contra în actuala stagiune.

Diego Capel nu rămâne la Dinamo

Diego Capel nu a semnat. El nu a avut echipă, a jucat ultima dată în Malta, a fost în probe la Dinamo, s-a antrenat bine, dar atât Rufo Collado, cât și cei cei care se ocupă de echipă la nivel tehnic nu au considerat că este suficient de pregătit pentru a o ajuta pe Dinamo acum.

Diego Capel a plecat ieri (n.r. sâmbătă), și-a luat la revedere, a fost o decizie dură”, a declarat Pablo Cortacero, potrivit Doardinamo.ro.

După ce a fost luată decizia finală în privința lui Diego Capel, Dinamo caută în continuare soluții pentru întărirea lotului. Pablo Cortacero a anunțat că în următoarea perioadă vor mai veni la echipă trei jucători.

Mai aducem trei jucători pe trei posturi importante, care trebuie să fie pregătiți să ne ajute acum”, a spus Pablo Cortacero.

Până la parafarea unor noi transferuri, Dinamo va juca în runda a cincea a Ligii 1 cu UTA Arad, luni, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: transferuri dinamo , pablo cortacero , diego capel dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă