Dinamo a împrumutat un jucător în Liga 2! Anunțul „câinilor” și ce veste bună a primit Dario Bonetti

1 lună in urmă 13

Dario Bonetti are patru jucători noi la antrenamentul de azi al lui Dinamo: portarul Plamen Iliev, mijlocașul Cătălin Itu și atacanții Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră.

În schimb, mijlocașul Andrei Florescu va evolua pentru divizionara secundă Metaloglobus București, până la finalul acestui sezon competițional.

„Mă întristează povestea asta… ce transferuri?! Atâta fericire, mulțumire. Puțină modestie. Mamă, ce jucători s-au adus! Păi, ce? Pe cine pot conta ei? Spun că vor rupe gura târgului de cum vor intra în teren, cu FCSB! Păi, nu au jucat de trei – patru luni. Nica nu a jucat de un an și jumătate…Spun că uitați ce facem noi, dar e praf în ochii fanilor dinamoviști”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport, neimpresionat de campania de transferuri realizată de către Dinamo.

Dinamo l-a împrumutat pe Andrei Florescu la Metaloglobus

Cum Dinamo s-a întărit serios în ultimele zile și a adus jucători cu experiență, „câinii” au decis să-l împrumute pe Andrei Florescu la Metaloglobus.

Pe de altă parte, noii jucători dinamoviști vor efectua în această după-amiază, în cantonamentul de la Săftica, prima ședință de pregătire sub comanda antrenorului principal Dario Bonetti.

Iliev, Itu, Ivanovski și Țîră vor și ei prezentați oficial. „Câinii” au anunțat marți că evenimentul va fi organizat joi, 9 septembrie 2021, la ora 15:30, la sala de conferințe a stadionului „Dinamo”.

Zilele trecute, la Dinamo au fost prezenți oficial alți patru jucători, veniți și ei din postura de jucători liberi de contract: Gabriel Torje, Constantin Nica, Răzvan Popa și Cosmin Matei.

The post Dinamo a împrumutat un jucător în Liga 2! Anunțul „câinilor” și ce veste bună a primit Dario Bonetti appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă