Dinamo a avut suporteri la super amicalul cu Dinamo Kiev, deși meciul s-a jucat cu porțile închise! Cum au putut urmări partida cei 40 de fani | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Dinamo a avut fani la super amicalul cu Dinamo Kiev, deși pe ultima sută de metri s-a decis ca meciul să se joace fără spectatori, pe fondul infectărilor tot mai multe cu noul coronavirus, din Ucraina. ProSport a aflat cum au reușit suporterii dinamoviști să intre la jocul de sâmbătă.

Echipa lui Gigi Mulțescu a fost susținută de 40 de ani, care își rezervaseră bilet de avion și cazare înainte ca partida să fie mutată pe un stadion mai mic din Kiev și accesul spectatorilor să nu fie permis.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Fanii dinamoviști, adevărați sponsori! Suporterii, primiți la lojă la amicalul cu Dinamo Kiev

ProSport a aflat că fanii dinamoviști au fost primiți la lojă, cei de la Dinamo Kiev aflând că aceștia susțin financiar echipa și fac totul pentru ca Dinamo București să ia licența pentru sezonul următor.

Mai bine de 100 de suporteri și-au planificat să vină la Kiev, însă pandemia de coronavirus i-a ținut pe mulți dintre fani acasă și doar 40 dintre ultrași au făcut deplasarea în Ucraina.

Dinamo mai are de plătit doar 110.000 de euro pentru licență

Din informațiile ProSport, până în jurul orei 15:00 se vânduseră 46.000 de bilete pentru amicalul cu Dinamo Kiev, așa că ultrașii au reușit să reducă din datoriile pentru obținerea licenței.

„Câinilor, am coborât datoria pentru licență până la 110.000 de euro”, a fost anunțul făcut de Peluza Cătălin Hîldan, chiar în timpul amicalului de la Kiev, pierdut de Dinamo București cu scorul de 0-3.

Echipele de start:

Dinamo Kiev: Boyko – Tymchyk, Kedziora, Andrievsky, Sidcley – Buyalskyy, Shepelev – Clayton, Lednev, de Pena – Harmash

Antrenor: Mircea Lucescu

Dinamo București: Mitrovic – Sorescu, Ehmann, Bejan, Grigore – Crețu, Răuță, Stan – Moldoveanu, Blejdea, FabbriniAntrenor: Gheorghe Mulțescu

The post Dinamo a avut suporteri la super amicalul cu Dinamo Kiev, deși meciul s-a jucat cu porțile închise! Cum au putut urmări partida cei 40 de fani | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă