Dinamo a ajuns la al șaselea sold-out din 2021! 55.000 de bilete virtuale vândute pentru meciul cu Viitorul

1 lună in urmă 2

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Dinamo a ajuns la al șaselea sold-out din 2021! 55.000 de bilete virtuale vândute pentru meciul cu Viitorul

Suporterii dinamoviști au anunțat, cu câteva ore înainte de meciul cu FC Viitorul (20:30, Digi Sport 1), că toate cele 55.000 de bilete virtuale au fost cumpărate.

Prețul unui tichet a fost de 5 lei, iar acesta este al șaselea sold-out al anului pentru Dinamo: cinci pentru capacitatea de pe Arena Națională și unul pentru stadionul din "Ștefan cel Mare", potrivit doardinamo.ro.

În total, dinamoviștii au strâns 250.000 de euro doar din vânzarea de bilete virtuale.

Jucătorii lui Dinamo au primit salariile pentru luna ianuarie: "Continuăm negocierile"

Suporterii-acționari au anunțat, prin intermediul unui comunicat, că Dinamo mai are nevoie de 800.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul următor. Până acum s-au achitat aproape 400.000 de euro din cotizațiile fanilor și biletele virtuale.

În plus, PCH precizează că jucătorii și-au primit salariile pentru luna ianuarie.

"Avem câteva împliniri și câteva vești bune pe care dorim să le împărtășim cu tine, mai ales că ești unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reușit să reducem datoriile în vederea primirii licenței, de la 1.200.000 € la 800.000 €. Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB și din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă.

Continuăm și negocierile cu toți cei față de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânși de suporteri. Am achitat datoriile și chiriile pentru Centrul de Copii și Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăși 20.000 de membri până la sfârșitul anului, este ușor de realizat", se arată în comunicatul publicat de PCH.

Etichete: dinamo , viitorul , sold out , pch , ddb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă