Dinamo

3 săptămâni in urmă 17

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021, 21:54 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 22:02

Fundașul dreapta austriac Petar Gluhakovic (25 de ani) a trecut vizita medicală și va semna luni cu Dinamo.

Mircea Rednic a rezolvat și cea mai mare problemă din lotul lui Dinamo, postul de fundaș dreapta. „Câinii” s-au înțeles cu austriacul Petar Gluhakovic, liber de contract din luna februarie, după despărțirea de Lokomotiva Zagreb.

Dinamo a găsit fundaș dreapta: austriacul Petar Gluhakovic

Rednic s-a plâns constant de lipsa soluțiile pentru flancul drept al apărării. A fost nevoit să apeleze la Constantin Nica, dar evoluția dezamăgitoare din eșecul cu FC Argeș, scor 1-2, l-a convins să caute altă variantă. 

Petar Gluhakovic a ajuns deja în România, a făcut astăzi vizita medicală, iar luni va semna contractul cu formația din Ștefan cel Mare.

Ultimul meci jucat de Petar Gluhakovic a fost pe 28 noiembrie 2020. Au fost 16 minute în tricoul celor de la Lokomotiva Zagreb, în remiza 1-1 cu Gorica. De-a lungul carierei a mai fost sub contract cu Austria Viena și St. Polten. 

14 aparițiiare Petar Gluhakovic în reprezentativa U21 a Austriei

Mircea Rednic, întăriri înainte de Dinamo - CFR Cluj

Dinamo are motive de bucurie înaintea meciului cu clujenii după ce noii veniți Nikolaos Kainourgios (extremă stânga) și Marko Nunic (atacant) au fost înregistrați la Ligă și au drept de joc.

Singurul transfer pe care „câinii” nu se pot baza încă este fundașul Cătălin Carp, care încă așteaptă cartea verde din Rusia, de la fostul său club.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Dinamo - CFR Cluj 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo nu se poate baza pe un titular în meciul cu CFR Cluj » Cătălin Itu nu poate juca împotriva echipei de la care este împrumutat

EXCLUSIV Veste importantă pentru Mircea Rednic înaintea meciului cu CFR » Noile transferuri au primit „cartea verde” și pot evolua duminică

Playtech: BOMBĂ! Al cui era firul de păr găsit în pumnul Antoniei, fata din Arad incendiată: ”A recunoscut”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă