Din ce face bani Fulgy, după problemele cu drogurile. Cu se se ocupă acum fiul Clejanilor

1 lună in urmă 20

Fulgy a reușit să răstoarne showbiz-ul românesc din cauza declarațiilor sale controversate, ulterior a făcut pași înapoi din fiecare scandal în care a intrat. Din ce face băiatul bani? Mulți se întreabă cu ce se ocupă fiul Clejanilor. Tânărul a trecut peste perioada grea în care s-a aflat și se pare că vrea să se pună pe picioare.

Cu ce se ocupă Fulgy? Din ce face bani fiul Clejanilor?

Fulgy se pare că a regândit situația în care s-a aflat și postura în care s-a pus și a decis să facă pași înapoi din scandalurile imense în care a intrat. Acesta a trecut printr-o perioadă grea, dar acum și-a reluat activitatea din mediul online cu mai multă liniște decât înainte.

Tânărul chiar le cântă urmăritorilor de pe rețelele de socializare piese clasice la pian și abordează altfel discuția cu internauții. Cântărețul le-a dezvăluit acestora că are planuri mari de afaceri.

Amintim că nu cu mult timp în urmă viața sa arăta așa: prins sub influența substanțelor interzise la volan, reclamat la poliție de propriul tată, scandaluri controversate cu multe personaje din lumea showbiz-ului românesc și în încheiere un arest la domiciliu preț de 30 de zile după ce a lovit cu pumnul un jurnalist și i-a furat telefonul.

Iată că fiul Clejanilor a ales altă cale după toate cele întâmplate și a mărturisit tuturor că urmează să-și schimbe complet stilul de viață. Artistul se lansează acum în afaceri! Pe pagina sa de instagram a apărut o fotografie cu el îmbrăcat în haine marca „don moft”, așa cum obișnuiește de scurt timp să-și spună.

Artistul vine cu promisiuni mari: „în cel mai scurt timp”

Vedeta a scris în descrierea pozei: „⭐️⭐️⭐️COLECTIE MOFT in cel mai scurt timp ⭐️⭐️⭐️”, semn că este decis să-și deschidă o afacere cel mai probabil online. Fanii celebrei familii consideră că el îi urmează exemplul surorii care deține deja o firmă și are și un magazin de haine într-o zonă bună a Capitalei.

Iubitorii de monden au putut observa cum viața celor doi copii de vedetă pare că a fost trasă la indigo. Marga a ajuns și ea în vizorul Poliției după ce a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, ulterior a decis să se lase de muzică și să își pună pe picioare afacerea în domeniul modei. Cu toate astea, perioada tinerei de rebeliune a durat cu mult mai puțin și nu a fost atât de pregnantă.

The post Din ce face bani Fulgy, după problemele cu drogurile. Cu se se ocupă acum fiul Clejanilor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă