Din ce câștigă bani Lora, după plecarea de la Pro TV. Cântăreața a semnat un nou contract

2 săptămâni in urmă 21

Lora se bucură de un adevărat succes pe plan profesional. Conform playtech.ro, cântăreața a semnat un nou contract. După plecarea de la Pro TV, artista se dedică carierei sale în muzică, dar și celei în afaceri, și totodată, este și influencer.

O bună perioadă de timp, Lora a prezentat emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV alături de Cove. Anul trecut, vedeta a anunțat că pleacă, că se desparte de Pro TV și că se concentrează la cariera ei ca artist. Cântăreața a lansat melodii noi, a petrecut mai mult timp în studio, dar s-a concentrat și la afacerea ei.

Lora e antreprenoare, a lansat mai multe produse de îngrijire a pielii pentru femei. Dincolo de acest bussiness, artista este și influencer. Are multe campanii atât în mediul online, pe rețelele de socializare, cât și pe TV. Recent, Lora a bătut palma cu o companie pentru care a filmat un spot publicitar, transmite Playtech.

Într-o rochie lungă, foarte elegantă, cântăreața apare într-o reclamă petru Betano, casă de pariuri și cazino online, reclamă ce deja circulă pe micile ecrane.

„Startul noii colaborări este marcat de două evenimente importante pentru brand – lansarea noului spot publicitar dedicat promovării ofertei din cazinoul online şi campania promoţională Calendarul începutului de an”, a transmis respectiva companie în mediul online.

De această colaborare, Lora s-a arătat foarte încântată. A spus că a primit propunerea cu brațele deschise. „Am primit cu deschidere propunerea Betano de a deveni ambasadorul platformei de cazinou online a brandului. Activând şi eu în sfera divertismentului, ne-a fost foarte uşor să ne identificăm valorile comune – calitate, performanţă, diversitate.

Sper să îi inspir pe cât mai mulţi pasionaţi de lumea cazinoului online să descopere multiplele posibilităţi de petrecere a timpului liber într-un mediu sigur, cu jocuri pentru toate gusturile şi preferinţele”, a fost mesajul transmis de Lora.

lora-bani-dupa-plecarea-de-la-pro-tv-5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Lora nu este prima vedetă din România care are o astfel de colaborare, și Narcis Răducan, Ciprian Marica şi Simone Tempestini au făcut reclamă pentru această companie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă