”Din cauza ta!” Mihai Iosif și Cristi Săpunaru, protagoniștii unui episod hilar la conferința de presă pentru meciul cu FCSB

2 luni in urmă 35

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - Universitatea Craiova, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Partida dintre Rapid și FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Tehnicianul giuleștenilor, Mihai Iosif, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB că prezența în număr mare la meci a suporterilor este o sursă de motivație pentru formația antrenată de el.

În ceea ce privește echipa favorită din acest derby, Mihai Iosif a preferat să rămână modest. Tehnicianul este de părere că FCSB este una dintre candidatele la titlu, în timp ce Rapid abia a promovat în Liga 1, iar principalul obiectiv este salvarea de la retrogradare.

"Credeți că mai e nevoie de ceva motivare specială? Când văd că s-au vândut 30.000 de bilete, nu cred că trebuie nimic în plus. Noi ne vedem de treabă, ne vedem de antrenamente, nimic special. Suntem un grup puternic și mergem pe calea normală. Văd că se vorbește că suntem favoriți. Nu, suntem o echipă nou promovată, care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Atâta timp cât avem 10 puncte, fără gol primit, este un lucru foarte frumos pentru noi, dar rămânem cu picioarele pe pământ. Noi știm cine suntem, știm unde suntem. Am spus-o mereu: istoria și tradiția ne obligă. Dar în același timp suntem noi în Liga 1. Toate meciurile sunt teste pentru noi. Categoric că CFR, FCSB sunt candidate la titlu și normal că sunt echipe considerate mai puternice”.

La conferința de presă, Mihai Iosif și Cristi Săpunaru au fost protagoniștii unui moment hilar. La un moment dat, antrenorul giuleștenilor a început să tușească, iar Săpunaru l-a ”certat” pe Iosif. ”Fumați cam mult!”, i-a spus fundașul. Replica lui Iosif nu s-a lăsat mult timp așteptată: ”Din cauza ta!”.

Etichete: liga 1 , rapid , cristi sapunaru , fcsb , mihai iosif
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă