Din această noapte se închid restaurantele din Capitală! Ce a decis Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență

2 luni in urmă 10

Sedinta Comitetul Municipal pentru Situatii de UrgentaSedinta Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență s-a reunit în ședință extraordinară, duminică dimineață, pentru a adopta noi măsuri după ce Capitala a intrat în scenariul roșu. Ședința a fost anunțată de instituția prefectului. Astfel, restaurantele se vor închide începând cu această noapte.

DUMINICĂ, 07 MARTIE 2021, 09:33

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Restricțiile se aplică din această noapte. Se închid teatre, cinematografele, cazinouri. Terasele și agențiile loto rămân deschise.

La școală vor merge decât elevii din clasele primare și cele terminale!

Sunt mai multe restricții care se vor aplica în Capitală. Cel mai probabil acestea vor fi puse în aplicare de luni, 8 Martie. Se inchid restaurantele și vorbim de 12.000 de localuri în tot Bucurestiul. Reprezentanții HoReCa spun că pierderile suferite au ajuns și la 70%. Închise vor fi și teatrele, cazinourile și cinematografele.

Bucureștiul a ieșit din scenariul roșu în 20 ianuarie. Joi, rata de infectare raportată era de 2,79, iar vineri a depășit valoarea de 3.

În momentul în care rata de infectare trece de 3, o decizie privind restricțiile trebuie luată de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă