Din 15 martie va fi disponibilă lista de așteptare pe platforma de vaccinare. După ce va deveni disponibilă, ocuparea unui loc pentru vaccinare se va opera doar din această listă de așteptare

1 lună in urmă 2

Coordonoatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Ghorghiță a anunțat duminică seara la Digi24, că începând din 15 martie, pe platforma pentru programări va fi disponibilă și lista de așteptare pentru persoanele care se înscriu pentru a beneficia de vaccinul anti-covid.

„Prin operaționalizarea listei de așteptare, fiecare persoană care se înscrie pe platformă va putea opta pentru un centru de vaccinare, va putea vedea câte persoane mai are în fața sa”, a comentat Valeriu Gheorghiță.

El a explicat de ce a fost amânată această lista de așteptare.

„Ne-am dorit mai întâi să activăm toate centrele de vaccinare, cele peste 750 de centre, tocmai pentru a da posbilitatea persoanelor să opteze pentru unul dintre ele. Daca puneam lista de așteptare de la început, ar fi însemnat să reducem din opțiunile pe care o persoană le-ar fi avut la dispoziție. După ce va deveni disponibilă, ocuparea unui loc pentru vaccinare se va opera doar din această listă de așteptare, persoanele nu se vor mai putea programa în afara ei. Platforma îi va notifica doar pe cei din lista de așteptare (…)”, a explicat Gheorghiță.

Sursa foto: Guvernul României

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă