Digi24: Marcel Vela, surprins la o terasă în București unde nu s-au respectat regulile. Reacția fostului ministru de interne: „Terasa nu are acoperiș”

1 lună in urmă 1


Digi24 a difuzat, marți seară, imagini cu fostul ministru de interne Marcel Vela la o terasă din București, surprinse astăzi, 23 martie. Conform postului TV, terasa era complet închisă, ceea ce contravine regulilor anti-COVID. Contactat de Libertatea, Marcel Vela a declarat că la masă au fost sub 6 persoane și că era o terasă deschisă, cu acoperiș rabatat.


Marcel Vela a participat la o ședință de bilanț la Ministerul de Interne, marți, în ziua în care autoritățile au discutat despre restricțiile care trebuie impuse pentru stoparea extinderii pandemiei de COVID-19.


Fostul ministru de interne a mers apoi la o terasă din centrul Capitalei, în zona bulevardului Decebal, care are acoperite toate laturile, fapt care contravine normelor în vigoare, potrivit Digi24.


Foto captura video Digi24.ro

Reacția lui Marcel Vela: „Am fost pe o terasă deschisă"


Fostul ministru de interne a explicat pentru Libertatea că a fost „pe o terasă deschisă, cu acoperiș rabatat” și că a "respectat numărul maxim de clienți la masă, adică 5, față de 6”.


Imagine cu interiorul localului în care a fost surprins fostul ministru, pusă la dispoziție de Marcel Vela

Totodată, Marcel Vela a precizat că a respectat „distanțarea așa cum era marcată pe masă și distanțarea de 2 metri față de clienții de la celelalte mese”.


„Am băut o cafea și un suc de ghimbir la terasa respectivă, tocmai pentru că avea radiator electric deasupra mesei”, a mai menționat fostul ministru de interne pentru ziar.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă