Digi24: Marcel Vela a fost surprins la o terasă unde nu se respectă regulile, în ziua când Bucureștiul a depășit incidența de 6 la mie/ Vela: Terasa nu avea acoperiș, am respectat distanța de 2 metri

3 săptămâni in urmă 4

UPDATE Ora 22:15 Fostul ministru de Interne Marcel Vela a declarat, marți seară, la Digi24, că localul în care au fost surprinse imaginile cu acesta nu avea acoperiș, deci nu era un spațiu închis. Vela a mai spus că la mesele din jurul său nu stăteau alte persoane pentru că mobilierul era marcat corespunzător, conform prevederilor. Fostul șef MAI a precizat că a respectat distanța de 2 metri față de celelalte persoane din local.

știrea inițială

Imagini cu fostul ministrul de Interne Marcel Vela la o terasă unde nu se respectau măsurile anti-COVID au fost surprinse chiar în ziua în care autoritățile încercau să găsească soluții pentru a nu băga Capitala în carantină, deși rata de infectare a depășit 6 la mia de locuitori, scrie digi24.ro.

După discuțiile aprinse despre măsuri dure aplicate populației, Marcel Vela a poposit la o terasă din centrul Capitalei, în zona bulevardului Decebal, care are acoperite toate laturile, fapt care contravine normelor în vigoare.

Citește articolul integral pe digi24.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă