DIGI SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Veronika Kudermetova online streaming, FINALA Melbourne Summer Set 1

2 săptămâni in urmă 240

DIGI SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Veronika Kudermetova online streaming.Organizatorii turneului de la Melbourne au anunţat programul de duminică al competiţiei, conform căruia Simona Halep va disputa finala cu Veronika Kudermetova pe Rod Laver Arena, nu mai devreme de ora 08.00 a României. Meciul este duminică, de la 8:00, live score pe Romaniatv.net.

Simona Halep – Veronika Kudermetova online streaming DIGI SPORT 2

Precedentele două jocuri dintre cele două sportive au avut loc în 2021 și au fost câștigate de Simona Halep în două seturi, 6-1, 6-3 la Australian Open și 6-1, 7-6 (4) la Moscova.

DIGI SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Veronika Kudermetova online streaming. Simona Halep (20 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA 250 de la Melbourne după ce s-a impus sâmbătă dimineață în fața chinezoaicei Qinwen Zheng (126 WTA), scor 6-3 6-2, după o oră și 24 de minute. Simona Halep  s-a calificat în finala cu numărul 41 a carierei. Veronika Kudermetova, sportivă pe care Simona Halep o conduce cu 2-0 în meciurile directe, va fi adversara româncei în meciul de duminică.

Simona Halep s-a calificat în finala Melbourne Summer: „Iubesc tenisul şi încă vreau să fiu pe teren”
Veronika Kudermetova (Rusia, 31 WTA) s-a calificat în finala de la Melbourne, după ce Naomi Osaka (Japonia, 13 WTA) s-a retras înaintea semifinalei cu rusoaica.

„E frumos să fiu din nou în finala unui turneu WTA! Sunt fericită că am început bine anul, pentru că sezonul trecut a fost greu pentru mine. Serviciul m-a ajutat mai mult astăzi, după ce ieri am disputat un meci teribil (n.r. – 6-2, 5-7, 6-4 cu Veronika Kudermetova). Mi-am relaxat brațul mai mult. Lecția pe care am învățat-o anul trecut e că iubesc tenisul, iar acum mă bucur de fiecare meci jucat”, a declarat Simona, deținătoare a 22 de trofee WTA, la sfârșitul partidei cu Zheng.

Simona va primi 42.523 euro pentru accederea în finala de la Melbourne.

DIGI SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Veronika Kudermetova online streaming Daniel Dobre, antrenorul lui Halep, a prefaţat partida 

”Nu este un meci ușor. A jucat anul trecut în Australia cu Kudermetova și la Moscova, unde a fost mai greu în partea a doua. Kudermetova e o jucătoare periculoasă, are momente bune de joc, dă foarte tare, are experiență, a câștigat FED Cup cu Rusia.

Simona Halep s-a retras de la la turneul de la Sydney
Simona va crește nivelul, pentru că este o finală. Este pregătită din punct de vedere tactic, cred că va fi un meci frumos”, a spus Daniel Dobre, la emisiunea Așii Tenisului, de la Digi Sport.

Dacă va câştiga trofeul, fostul lider WTA va rămâne pe locul 15 WTA, aproape de Osaka, acum pe 14 mondial.

Halep a declarat înaintea acestui sezon că obiectivul ei în 2022 este revenirea în Top 10 WTA. În acest moment, ea este la 700 de puncte de obiectiv. Până la finalul lunii februarie, jucătoarea din Constanţa are de apărat 530 de puncte.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă