Digi RCS-RDS își pierde ”vocea”. Plecarea neașteptată a unuia dintre cei mai importanți oameni ai companiei

3 săptămâni in urmă 17

Lovitură dură pentru Digi RCS-RDS! Unul dintre cei mai importanți angajați din companie a decis să lase în urmă cariera din piața de internet fix și mobil și să accepte provocarea de a lucra la o altă afacere extrem de cunoscută printre români.

Digi RCS-RDS, veste tristă. Ce persoană importantă a plecat din companie

Luiza Domnișoru, directorul de comunicare pentru grupul Digi, a plecat din companie pentru a lucra pentru Revolut, un start-up fintech britanic. Aceasta o să ocupe o poziție de comunicare și a recunoscut că se bucură pentru faptul că o să facă parte dintr-o echipă dinamică.

„Am acceptat o nouă oportunitate profesională în cadrul Revolut, un business cu o creştere rapidă, care are peste 1 milion de clienţi în România (…).

Pentru moment, fiind la început, nu pot spune foarte multe despre planuri, dar sunt încântată să fac parte dintr-o echipă internaţională dinamică.”, a transmis Luiza Domnişoru, Head of Communication, Revolut România, potrivit ZF.

Cine este Luiza Domnișoru. Unde a lucrat înainte de a deține o funcție importantă la Digi

Luiza Domnișoru a decis să plece de la Digi după peste 3 ani în care a ocupat funcția de Director al Departamentului de Comunicare și CSR, fiind ‘vocea’ grupului important de pe piața locală de cablu TV și internet fix. Totuși, experiența ei este impresionantă.

Aceasta are peste 20 de ani de experiență în domeniul pe care l-a ales. Luiza Domnișoru și-a început cariera ca reporter la Mediafax, fiind licențiată în jurnalism. Ea are și un master în relații publice și publicitate la SNSPA și a absolvit și programul Executive MBA româno-francez INDE.

De asemenea, fostul director de comunicare al grupului Digi a lucrat ca membru al echipei de comunicare TVR în 2003. În 2004, ea a coordonat la același post de televiziune activitățile de comunicare de produs și comunicare externă corporate.

Luiza Domnișoru, un parcurs impresionant în carieră

Luiza Domnișoru nu s-a oprit aici. Aceasta a ocupat funcția de șef în cadrul departamentului de Relații Publice al Grupului Renault din România, iar înainte de a se alătura grupului Digi, ea a fost Corporate Communications Director pentru agenția de relații publice Rogalski Damaschin.

De asemenea, Luiza Domnișoru face parte de din Consiliul Consultativ al programului Executive MBA româno-francez INDE, coordonat de ASE, în parteneriat cu Conservatoire National des Arts et Métiers.

Mai mult, ea este doctorant în Științele Comunicării la Facultatea de Jurnalism din București, lucrând ca profesor asociat pentru Universitatea din București.

The post Digi RCS-RDS își pierde ”vocea”. Plecarea neașteptată a unuia dintre cei mai importanți oameni ai companiei appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă