Dieta pe care Cornelia Rednic nu o recomandă nimănui. Artista a slăbit 33 de kilograme. „Mi-a căzut părul”

1 lună in urmă 23

În ultima perioadă, Cornelia Rednic a avut parte de o transformare radicală. Artista de muzică populară a slăbit foarte mult, însă nu prea sănătos, astfel că și-a pus starea de sănătate în pericol. Vedeta a scăpat de 33 de kilograme, iar acum a ales să aibă un stil de viață sănătos.

„Tot încercam să slăbesc și nu reușeam. La un moment dat am spus: „Gata, de acum trebuie să slăbesc!”. Acum eu nu recomand nimănui să facă ce am făcut eu, adică sub nicio formă să slăbești 10 kilograme pe lună nu e bine. Acum nu sunt la dietă, mi-am schimbat modul de a mânca, stilul de viață.

Dieta pe care Cornelia Rednic nu o recomandă nimănui. Artista a slăbit 33 de kilograme. „Mi-a căzut părul”

Am un prieten care a slăbit peste 20 de kilograme și arată foarte bine, dar nici nu i-a căzut părul, nu i-a căzut fața, arată extraordinar de bine și mi-a spus că merge pe această metodă de fasting, adică post intermitent”, a spus Cornelia Rednic la Antena Stars, citat de Spynews.

„M-am hotărât să fac și eu. Începi regimul cu cina. La ce oră alegi să mănânci cina, poți să mănânci și la ora 20:00 dacă cumva ești în oraș sau ești nevoit să faci treaba asta și numeri 14 sau chiar 16 ore în care nu te atingi de absolut nimic.

163017294_3765416713682481_1118388245833675816_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Timp de o lună am slăbit încet vreo 5 kilograme, mi se pare extraordinar, fără să mă înfometez nici măcar o clipă”, a continuat ea.

„Acesta e motivul pentru care nu o recomand. În primul rând, mi-a căzut părul, pentru că știi că se fac tratamentele acestea la suprafața pielii capului, părul trebuie hrănit din interior și atâta vreme cât eu nu i-am dat suficientă hrană, mi-a căzut foarte mult păr.

Am făcut tratament de regenerare a părului aproape un an, și atât, în rest nu am mai avut altceva. În perioada asta am renunțat la dulce, am renunțat cu totul la zahărul alb”, a mai adăugat solista.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă