Dieta ”Little Black Dress”. Iată cum poți să arăți fabulos până de Crăciun. Un specialist dezvăluie secretul!

1 săptămână in urmă 19

Dieta ”Little Black Dress”. Antrenorul celebru și autor al Planului de salvare a corpului, Christianne Wolff, promite o dietă fabuloasă, care garantează pierderea considerabilă în greutate, în doar două luni.

Nu există un număr strict de calorii, mâncat la ore fixe, iar tot ce trebuie să faceți este să renunțați la zahăr, și să vă bucurați de foarte multefructe și legume.

Totul va merita atunci când veți arăta perfect pe 25 Decembrie. „Dacă urmezi acest plan, vei putea intra foarte ușor în celebra -little black dress- pentru perioada de Crăciun”, spune Christianne.

„Concentrați-vă pe micul dejun, gustare, prânz, gustare și cină în fiecare zi. Evitați zaharurile procesate și alegeți doar o masă de carbohidrați pe zi. Acest plan va ajuta la reducerea balonării, va ajuta digestia și va arde grăsimile mai repede. Vă va oferi o piele strălucitoare, mai multă energie și stres redus, în timp ce vă va ajuta să slăbiți considerabil.”

Citește și: Premieră în România! Noul sistem de etichetare al alimentelor ne ajută să alegem produsele sănătoase. Cum funcționează „Semaforul alimentar” și ce ne arată exact
Regulile regimului ”Little Black Dress”, scrise de  Christianne Wolff, The Body Rescue Plan
-O masă cu carbohidrați pe zi, de mărimea pumnului (cartofi mari sau 1,5 căni de ovăz, paste, quinoa, cuscus)
-Câte fructe și legume doriți, atâta timp cât aveți întotdeauna mai multe legume decât fructe
-Câtă carne și pește alb doriți
-Câte cereale doriți
-1,5 căni de nuci / semințe și fructe uscate pe zi
-Fără junk food procesate, zahăr procesat, cofeină sau alcool
-Doi litri de apă pe zi.

Citește și: Alimentele care sunt un adevărat pericol pentru siluetă. Deşi sunt folosite în diete, acestea îngraşă foarte rău. Un nutriţionist cunoscut atrage atenţia: Trebuie să ne ferim de ele!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă