Dieta Ioanei Ginghină. Cum slăbește vedeta: „Pare drastică, dar e ușor de urmat”

2 luni in urmă 20


Are 43 de ani, dar e atentă la silueta ei. Ioana Ginghină a dezvăluit cum se menține în formă, dar și cum slăbește atunci când se mai îngrașă câteva kilograme. Are dieta ei care, pentru ea, s-a dovedit a fi de fiecare dată eficientă.


Ioana Ginghină începe cu o cură de detoxifiere cu pepene roșu. Doar acest fruct mănâncă timp de cinci zile sau de zece zile.


„Pepenele este vedeta verii, este fructul meu preferat. Aș putea mânca pepene fără răsuflare, de aceea când vine vara, nu ezit să țin o cură de 5-10 zile în care mănânc doar pepene.Deși pare drastică, dietă cu pepene roșu este de fapt ușor de urmat, iar efectele sunt garantate. Pentru că o felie de pepene are doar 30 de calorii, care bineînțeles se digera foarte ușor, poți mânca cât pepene vrei. Ideea e să nu mai combini cu nimic, nimic, nimic, nici măcar cu pepene galben.”, a povestit pe blogul ei vedeta.După această cură de detoxifiere nu revine la fast-food sau la alte preparate nesănătoase, ci urmează o dietă. Ioana Ginghină a dezvăluit ce consumă pe parcursul unei zile.


„Mic dejun: un bol de cereale integrale cu lapte vegetal sau iaurt până la 3% grăsime. Gustare: o felie de pepene roșu.


Prânz: friptură de peste, pui sau vită la grătar sau cuptor cu garnitură de salată asortată. Asezonează salata cu o lingură de ulei de măsline, care ajută foarte mult digestia


Cină: pepene.


Această a două etapă trebuie ținută tot atâtea zile cât şi prima. Adică dacă ai ținut 5 zile de pepene, atunci tot 5 zile vei ține şi a două etapă.”, a mai precizat actrița.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă