Dieta de 3 zile pentru detoxifierea colonului, ficatului și pentru desfundarea arterelor

2 săptămâni in urmă 24

DUMINICĂ, 02 IANUARIE 2022, 17:31

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

Indiferent ce facem, suntem tot timpul expuși la diverse toxine. Acestea se găsesc în aerul pe care îl respirăm, alimentele pe care le consumăm și cosmeticele pe care le folosim. În momentul în care acumulăm foarte multe toxine în corp, mai multe organe ne sunt afectate printre care plămânii, ficatul și colonul.

De aceea este important să ținem o cură de detox în mod regulat. Nu numai că ne vom menține sănătatea organelor, dar ne vom simți mai bine cu totul.

Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare și eliminare a toxinelor din organism.

Multe dintre aceste toxine provin din alimentație, administrarea de medicamente și atmosfera. În interiorul organismului, grăsimile, în special cele oxidate și colesterolul, radicalii liberi și alte molecule dăunătoare acționează că toxine.

Astfel, veți elimina din corp toxinele din aceste produse. În plus, se recomandă să beți o cană de ceai de plante cu o noapte înainte de a începe dietă pentru a grăbi procesul de eliminare a toxinelor din organism. Nu este recomandat să faceți exerciții fizice solicitante pe perioada dietei.

Dieta de 3 zile

• Beți 300 ml de apă cu sucul a două lămâi înainte de micul dejun. La micul dejun este recomandat să beți 300 ml de suc de grapefruit. Dacă nu va plac grefele, puteți înlocui cu suc de ananas.

Aceste sucuri conțin agenți care au capacitatea de a preveni cancerul și vă vor îmbunătăți sistemul respirator.

• Beți 300 ml de suc de morcovi în timpul micului dejun și în timpul prânzului pentru a va alcaliniza sângele.

• Beți 400 ml de suc sau shake din banane, pere sau caise întrucât au un conținut ridicat de potasiu
• Înainte de a va duce la culcare, beți 400 ml de suc de merișor pentru combaterea microorganismelor din plămâni care pot duce la infecții

• Este recomandat să va relaxați cu o baie de apă călduță în fiecare dintre cele trei zile timp de 20 de minute. Prin transpirație veți elimina toxine din organism

• Puneți între 5 și 10 picături de eucalipt într-un recipient cu apă fierbinte și țineți-va capul deauspra aburilor. Respirați până când apă începe să se răcească.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă