Diego Simeone și Savic, încrezători înaintea meciului cu Chelsea de la București: "Avem amintiri frumoase de aici"

1 lună in urmă 2

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Antrenorul Diego Simeone și fundașul Stefan Savic au prefațat meciul de gală organizat la București, în câte un interviu acordat pentru Digi Sport. Tehnicianul liderului din La Liga spune că Thomas Tuchel a readus Chelsea pe linia plutire: "În 2012 a fost un moment important pentru club, este mereu important să câștigi un trofeu.

Diego Simeone: "Tuchel a revitalizat echipa de când a venit la Chelsea"

Am amintiri frumoase de la București, iar acum vom înfrunta un adversar puternic, bogat, cu jucători foarte buni. Antrenorul Tuchel a revitalizat echipa, jucătorii se adaptează bine la metodele lui, n-au probleme să schimbe sistemul.

Din ce se vede, Chelsea nu a avut probleme să treacă la sistemul cu trei fundași, au mai evoluat așa în trecut. De-a lungul unui sezon este normal să apară și astfel de perioade. Trebuie să trecem peste ultimele rezultate și să rezolvăm dubla cu Chelsea", a spus Diego Simeone, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

În 2012, Atletico Madrid a cucerit la București trofeul Europa League, după 3-0 cu Athletic Bilbao. A fost primul trofeu cucerit de "Cholo" pe banca lui Atletico.

Savic: "Ne-a lipsit norocul în ultimele jocuri"

Fundașul Savic spune că jocul echipei Atletico Madrid nu a arătat atât de rău în ultima perioadă, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite: "Chelsea a schimbat antrenorul, a schimbat sistemul și în ultima vreme au avut rezultate bune. Vrem să intrăm pe teren și să câștigăm acest meci. Cred că am realizat și lucruri bune în ultimele jocuri, chiar dacă n-am câștigat. Cu Levante am dominat, dar ne-a lipsit norocul. Dacă ne vom apăra bine și atacul va funcționa, cu siguranță vom obține un rezultat bun.

Mister a câștigat aici primul titlu cu Atletico Madrid și vrem să obținem un nou succes. Nu pot să aleg între Liga Campionilor și campionat, vreau să le câștig pe ambele (râde)", a spus Savic, pentru Digi Sport.

Etichete: chelsea , atletico madrid , diego simeone , optimile champions league , atletico madrid chelsea video , antrenor atletico madrid , stefan savic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă