Diego Simeone nu are niciun dubiu înainte de Atletico Madrid - Chelsea, găzduit de Arena Națională: "Vom juca acasă"

2 săptămâni in urmă 1

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Atletico Madrid a aterizat duminică seară la București fără cinci oameni importanți. Delegația "rojiblanco" s-a cazat la același hotel pe care l-au ales și în 2012, când au cucerit trofeul UEFA Europa League, și chiar a ocupat aproximativ aceleași camere. La conferința de presă premergătoare jocului cu Chelsea, Diego Simeone a declarat că este încrezător în forțele elevilor săi și că se simte pe Arena Națională, ca și cum ar juca pe Wanda Metropolino.

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid: "Mâine vom juca acasă!"

"Avem de-a face cu un adversar important, cu jucători extraordinari. Este o confruntare foarte echilibrată între două echipe foarte bune. Ne concentrăm pe jocul de mâine și la nimic altceva. Echipa nu a avut o primă repriză bună împotriva lui Levante, dar a reacționat foarte bine în partea a doua. Rezultatul nu ne-a avantajat, dar rămân cu partea pozitivă a jocului din weekend", a spus Diego Simeone.

Întrebat cât de important este Luis Suarez pentru echipa sa și dacă este îngrijorat că uruguayanul a avut un randament slab în ultimele sezoane din UEFA Champions League, la meciurile din deplasare, Simeone a răspuns prompt.

"Este valabil pentru toate competițiile, Luis generează îngrijorare în taberele adverse. Are un dar care atrage multă atenție din partea rivalului. Ne confruntăm cu o formație al cărei antrenor a făcut ca toate echipele sale să joace foarte bine. Să lăsăm această întrebare pentru returul de la Londra. Mâine vom juca acasă și avem încredere că Luis poate înscrie", a declarat antrenorul lui Atletico Madrid, potrivit Marca.

Diego Simeone, mulțumit de decizia ca meciul Atletico Madrid - Chelsea să se desfășoare la București

"În principiu, clubul a avut mai multe variante. Desigur, se schimbă situația, dar pentru toată lumea. A trebuit să zburăm patru ore, Chelsea a fost nevoită să zboare șase ore ... Vom juca ca și cum ar fi fost casa noastră", a continuat Simeone.

Simeone și-a lăudat omologul de pe banca lui Chelsea și pare convins că va avea o partidă dificilă împotriva londonezilor: "Chelsea este un club foarte puternic financiar care se întărește întotdeauna foarte bine. Anul acesta a făcut-o cu fotbaliști tineri și foarte buni. De la sosirea lui Tuchel, cifrele lor s-au îmbunătățit mult.

Doar privind nivelul celor trei portari pe care îi au, poți observa potențialul echipei. Atacanții lor ar putea juca pentru orice echipă din Europa. Întregul lot vorbește de la sine", a încheiat Diego Simeone.

Etichete: atletico madrid , diego simeone , optimi champions league , atletico madrid-chelsea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă