Diego Maradona, Fidel Castro și o moștenire misterioasă! Cum crește averea legendarului fotbalist, după moarte, din cadourile neștiute

1 lună in urmă 52

Potrivit avocatului Mauricio D’Alessandro, unul dintre fiii lui Fidel Castro a adus la cunoștință faptul că Diego Maradona are o proprietate în Havana.

Respectivul bun imobiliar al regretatului star argentinian a fost un cadou primit din partea fostului dictator cubanez.

Fidel Castro i-a oferit cadou bunului său prieten Diego Maradona o casă în Havana: acum ea rămâne moștenire familiei!

În urmă cu fix 20 de ani, în ianuarie 2000, Maradona a călătorit la Havana, capitala Cubei, pentru a se trata de adicția sa față de droguri, la exclusivista clinică cubaneză La Pradera.

În Havana, el a fost primit cu onorurile cuvenite unui șef de stat de către dictatorul Fidel Castro, al cărui prieten extrem de apropiat a fost.

Comandantul suprem al Cubei a făcut schimb de cadouri cu El D10S, celebrele șepci ale fostului dictator în schimbul unor piei de oaie aduse de amicul său argentinian.

Avocatul Matias D’Alessandro susține acum că a fost sunat de către unul dintre fiii lui Fidel Castro pentru a adăuga la masa succesorală a moștenirii fostului campion mondial casa pe care a primit-o cadou de la fostul dictator, cea în care Maradona și-a petrecut cei 4 ani în care s-a tratat în Cuba.

„A sunat să amintească faptul că Fidel i-a făcut cadou acea casă. Fiul lui Castro a spus că în podul acelei case se află nenumărate obiecte valoroase.

Sunt bine prezervate și sunt potrivite pentru un muzeu. Sunt fotografii, scrisori, scrisori de la liderii planetei. Sunt chiar niște pereți pe care Maradona a scris câteva mesaje”, a spus D’Alessandro pentru cei de la EFE.

Unul dintre mesajele scrise chiar de către El Pibe D’Oro este unul de prietenie pentru fostul dictator cubanez: „Fidel, te iubesc!”

În mod tragic, prietenia dintre ei i-a unit chiar și în cel mai tragic moment al existenței lor, din moment ce Fidel Castro și Diego Maradona au trecut amândoi în neființă în aceeași zi, 25 noiembrie, la 5 ani distanță unul de celălalt.

The post Diego Maradona, Fidel Castro și o moștenire misterioasă! Cum crește averea legendarului fotbalist, după moarte, din cadourile neștiute appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă