Diego Maradona, confesiune dramatică: „Asta e, am suferit deja prea mult!”

1 lună ago 16

CAMPIONATE  ·  A MURIT MARADONA

 „Era foarte trist și deprimat. N-am vrut să-l lase să se pedepsească”. +39 FOTO

Medicul personal al lui Maradona crede că a abandonat intenționat lupta: „Era foarte trist și deprimat. N-am vrut să-l lase să se pedepsească”.

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020, 18:43 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 18:53

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani. Medicul personal al lui Maradona crede că a abandonat intenționat lupta: „Era foarte trist și deprimat. N-am vrut să-l lase să se pedepsească”.

Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie;

Leopoldo Luque, medicul și prietenul foarte apropiat al lui Maradona, suspectat că nu i-a acordat toată atenția, face o nouă confesiune dramatică. În cursul audierilor de la Procuratura din Buenos Aires, el a povestit un dialog șocant cu argentianul decedat la 60 de ani. 

Maradona, confesiune dramatică: „Cât de departe vrei să merg? Asta e, am suferit deja prea mult!”

„La un moment dat mi-a spus «Cât de departe vrei să merg? Asta e, Luque, am suferit deja prea mult!». Cred că Diego, într-un final, a abandonat intenționat lupta. L-am simțit trist, foarte trist și deprimat. Ca și cum s-ar fi pedepsit într-un fel pe care nu l-am acceptat, ca amic și doctor. 

În primele zile de după operație l-am lăsat singur, pentru că atunci când mă vedea se gândea că ceva a mers rău. L-am vizitat și duminică, și de data asta tot trist era", a afirmat Luque.

FOTO+VIDEO. Imagini zguduitoare după decesul lui Diego Maradona

Citește mai multe articole despre Diego Maradona:

Ultima echipă a lui Diego Maradona, omagiu pentru fostul antrenor » Victorie la primul meci după dispariția lui „El Pibe D'Oro”„Hoțul a început să plângă când a aflat că e în casa lui Maradona” » 3 povești haioase cu argentinianul: ce înseamnă numele lui în alba-neagra și avionul cu cocaină de la Napoli

Rămas fără avere, Columbeanu i-a lăsat mască pe toți. Gestul făcut de fostul milionar în văzul lumii, fără nicio rușine

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, UMILIT de fani după revenirea pe teren. Toată Scoția a văzut asta
14:00 Fotbal, Cupa României

Csikszereda - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Baschet M

Spania - România

Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga

Betis - Eibar

Digi 4, Telekom 4

Program TV complet

Citeşte Articolul Intreg

Powered By Seo Tools